- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На каква марка спирали използвате?
Понеже моята спирала е на свършване ви питам каква марка спирали използвате..моите повечето са на майбъли ню йорк...помогнете ми![]()
Аз бих си взела тази ЦЪК![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Имам я.. доволна бях .. донякъде.. Да всичките на Мейбълийн ти препоръчвам и на Ony By One.. новата им..Първоначално написано от Wwwooow
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
дааа ,точно нея имам стават супер мигли ,но тя е на изхабяване за това искам нещо по-различно..все пак благодаря за мнението тиПървоначално написано от Wwwooow
![]()
Аз ползвам volume million lashes на Лореал... която направо обожаваммм ! Но скоро трябва да си взимам нова и мисля да пробвам Мейбълин.
от мейбълин ще останеш много доволна !на лореал извива ли миглите ?Първоначално написано от dream1707
![]()
Сега използвам на Мейбълин One by One и съм доволна.
Друга много хубава спирала е на Максфактор False Lash Effect и от нея бях много доволна.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Аз ползвам False Lash Effect на Макс Фактор. 5-та или 6-та ми е вече. Супер доволна съм. Уникална, най-добрата. Мисля да пробвам и на Лореал- Милиън Лашес.
Everything changes, but beauty remains ...
нали ти ги извива...за мен спирала е да ти са хубаво извити и дълги миглитеПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
Еми... май ги извива, като се има в предвид, че миглоизвивачка не ползвам. Прави ги супер обемни, дълги и най-важното-стои супер естествено и не ги спластява.Първоначално написано от mariqanastasova
Everything changes, but beauty remains ...
Извива ги... зависи дали я слагаш като хората... аз просто си обожавам миглите когато съм с нея... даже майка ми на няколко пъти ме е питала дали слагам изкуствени мигли![]()
ихаа суперр,трябва да я пробвам...благодаря ,че си даде мнениетоПървоначално написано от dream1707
![]()
![]()
Най - често ползвам на Golden Rose и Avon.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
От 2-3 дни съм с Estee Lauder и е уникална. Иначе предишната ми беше Loreal Volume million lashes и също беше хубава.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ползвала съм Лореалските .. биват![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Винаги съм залагала на Макс Фактор и съм адски доволна.![]()
To infinity and beyond.
L'oreal Volume Million Lashes , уникална!
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
http://www.google.com/imgres?um=1&hl...1t:429,r:1,s:0
На орифлейм ''very me''
използвам я от няколко месеца и отначало не знаех много как да я нанясам,и си мислех ,че не е хубава ,нооо после като се научиииих.. прекрасна е! Прави ми миглите мноого дълги и хубави и си харесвам много очите като я сложа(и без нея ги харесвам де)
Адски доволна съм! Първият път като си я взех струваше към 10 лв (по-малко беше) и сега я гледах от 7 и нещо намалена на 3,90!!!!!!!
ще си взема 2 даже с тая нова цена
Мнението ми за тези спирали мейбълин нз си кво не е много доброда,не съм ги използвала,и не смятам да ги използвам ,но все пак казвам
не знам на каква цена са,но ми изглеждат скъпички
ето купувам си спирала от 4 лв и бих казала че ако не и знаех цената щях да кажа че е от тия по-скъпите!
ПП: не се заяждам с никой за спиралите подобни на тази,която назовах, просто си изказвам личното мнение !
Винаги съм с Белл розовите.Всяка друга ,която ползвам не ми харесва.Струва 7-8 лв.
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
В момента с тази - http://cdn3.iofferphoto.com/img/item...cara-4cb1a.jpg
Dermacol- изключително доволна съм.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз съм с тази.Най-добрата,която съм използвала до сега.Първоначално написано от taamara