.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Обвързани/Необвързани ?

Честно казано аз съм от обвързаните,но на моменти наистина ми липсва свободата на необвързаните.. Да знаеш,че няма пред кой да обесняваш за действията и думите си .. Вие кое предпочитате и защо ?
    с теб,без теб-животът продължава p

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.

Re: Обвързани/Необвързани ?

Цитирай Първоначално написано от katinkaaa
    Честно казано аз съм от обвързаните,но на моменти наистина ми липсва свободата на необвързаните.. Да знаеш,че няма пред кой да обесняваш за действията и думите си .. Вие кое предпочитате и защо ?
    Защо трябва да даваш отчет какво си правила?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

говоря принципно .. защото все пак малко или много трябва да се съобразяваш,че имаш човек до себе си
    с теб,без теб-животът продължава p

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хем искам да имам човек да себе си,на когото мога да разчитам,хем си казвам,че сама ми е по-добре и без това нямам време за любов.В крайна сметка,за сега,съм в клуба на необвързаните.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Обвързан съм и предпочитам това естествено. Споделям с нея, защото имам нужда да го правя, а не защото трябва

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    По-щастлива съм обвързана и влюбена. Животът ми има повече светлинка и се будя весела сутрин. Освен това дори в трудни дни имам нещо, заради което да се усмихвам. Цялото усещане е някак по-слънчево. Щастието е много по-истинско, когато го споделяш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Обвързана съм.И не,не ми липсва свободата (по никакъв начин не ме задушава...) ,защото съм щастлива с него ,а и си споделям с него (:.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    От обвързаните съм. Но съм на същото мнение като авторката.
    Факт е, че когато имаш човек до себе си - всичко е по-лесно, но пък и ако с този човек си от сума ти време - нормално е да ти се прииска нещо ново, различно. Без това моментално да значи край на връзката. Е, примерно не изневяра, а тройка, да речем... Да устройва и двете страни.

I'm inlove with a criminal...

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Дали си обвързан или с брак са различни неща - едното ти оставя вратичка за навън. Но пък съм имал и случай с момиче което два дни след като се запознахме взе да ми забранява да се срещам с приятелите ми и да не заговарям други момичета. Шутът беше мигновенен!

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Не знам . Нямах възможността да бъда с любовта на живота си . Както и да е в момента съм обвързана , но ми липсва свободата опрeделено .

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Маниииии, тука всички обвързани Аз съм НЕобвързан.
    Хубаво е да си имаш гадже обаче, чакам с нетърпение да видя ква ще е следващата ми мадама

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)

Re: Обвързани/Необвързани ?

Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Цитирай Първоначално написано от katinkaaa
    Защо трябва да даваш отчет какво си правила?
    А защо не ? Само да ти кажа , че в една връзка споделянето е много важно. Тук не става въпрос да даваш отчет , а просто да разкажеш деня си примерно. А иначе по темата обвързана съм от доста време и си ми харесва , пък и свобода си имам, никой не ме е спрял да правя нещо.

anonymous708973
    Guest
    Не съм била необвързана от бая време и си ми харесва така. Имам нужда да изливам целия тоя позитивизъм и обич върху нечия глава.

Преди 2-3 месеца бях чела статия в едно от женските списания: "... неща, които можеш да правиш само когато си необвързана" и повечето бяха тъпотии като "да прекараш цял ден пред компа, гледайки сълзливи сериали" и "да се разхождаш със зелена маска на лицето 2 часа, без никой да те гледа с ококорени очи", тук-там се бяха напънали да добавят неща от сорта на "да не сваляш очи от готиния тип в бара".

Предимствата да си обвързан за мен са в пъти повече.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Необвързана съм и определено не се оплаквам. Добре съм си така. Разбира се да си обвързан е нещо прекрасно, стига да имаш точен човек до себе си. Е, аз не съм го намерила, но знам, че и това ще се случи.
    Напоследък ми прави впечатление, че доста хора се страхуват от това да бъдат сами и се впускат във връзки колкото да притъпят усещането, че са самотни. Естествено те не продължават дълго и..търсенето пак започва. Според мен такова обвързване не носи нищо положително със себе си и в такива случаи да си самичък е по-добре.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Град
    София
    Обвързана съм.
    Уцелила съм точният човек.
    Не е някой хлапак на 20,а 30 е и изглежда страхотно.
    Той самият е невероятен човек.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shadowcrew
    Дали си обвързан или с брак са различни неща - едното ти оставя вратичка за навън. Но пък съм имал и случай с момиче което два дни след като се

Всичко е в главата ти. С брак или без брак, ако си обвързан, то не ти трябват вратички за навън. Останалото е прах в очите.
    Не се излагайте с такива начини на разсъждение.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf
    Необвързана съм и определено не се оплаквам. Добре съм си така. Разбира се да си обвързан е нещо прекрасно, стига да имаш точен човек до себе си. Е, аз не съм го намерила, но знам, че и това ще се случи.
    Напоследък ми прави впечатление, че доста хора се страхуват от това да бъдат сами и се впускат във връзки колкото да притъпят усещането, че са самотни. Естествено те не продължават дълго и..търсенето пак започва. Според мен такова обвързване не носи нищо положително със себе си и в такива случаи да си самичък е по-добре.
    +1. Колкото и прекрасно е да си обвързан, толкова прекрасно е и да си сам. Имаш време за всичко, не се съобразяваш с никой, не страдаш. Не мислиш за някой, не те боли, защото винаги страдаш в една връзка. За едно или за друго нещо, за една или друга караница. Няма с кой да споделяш? Имаш приятели? Имаш семейство? Защо пък трябва да споделяш? Имаш една изгодна приятелка, която да те топли през нощите, която може да те изслуша, ако желае и ти нея също, но която утре няма да поиска на кафе, на разходка, да се видите, защото не може без теб. Може да се скъсваш от бачкане, да трупаш някакви доходи и да не гледаш да остане време за нея/него. Може да не се прибирам с дни и никой да не ми търси отчети. Един човек трябва да е обичан и обичал поне веднъж, а после какво ще прави той си знае. Няма кой да ти спори какво да носиш и т.н. Тези неща може и да ги имаш във връзка, но все нещо ще те задържа, все за нещо се мрънка и винаги ще знаеш, че на този до теб нещо не му е приятно. PinkPan7her, това наистина са глупости дето си ги чела. Такива дребни работи ги мани. Както и ти самата каза.

"Когато умра, ще ме последват делата ми (поне така си представям). Ще нося със себе си това, което съм създал. Междувременно обаче въпросът е в това, че в края на живота си няма да застана с празни ръце.”

Супер фен Аватара на LeprikonA
    обвързана. и нямам проблеми с "отчетите", от малка майка ми ме е дресирала буквално като обяснявам какво съм правила да го правя от цветно, по-цветно, а на мен даже ми харесва да се прибера и да си разкажа всичко на моя. повече ме е страх да не му омръзне най-накрая от многото информация. не съм била необвързана от много, много време и далеееч не ми липсва. животът ми така определено е по-интересен, по-хубав, будя се щастлива, излизам от нас с желание и се старая за всяко нещо, което правя. повечето свързват свободата с възможността да се запознават с нови хора. аз пак си се запознавам с такива, но не и по начин, различен от приятелство най-много. имам си човекът до себе си, обичам го, друго не ми трябва.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

За съжаление съм за сега обвързан защото мисля , че ще ме напусне моето гадже а я обичам много!!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Обвързана съм и така предпочитам да съм... Има си някакви предимства и в това да си "свободен", но точно в моя случай аз не се чувствам вързана, така че ми е прекрасно сега.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Жив да не бях! Обвързан. Разбиха ми традицията.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Жив да не бях! Обвързан. Разбиха ми традицията.
    Ха! Падна ли и ти под ножа, мацко
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Гората на Сенките
    Обвързана съм.
    Ще ми се и да разбия няколко мита с личния си опит:
    - да живееш с някой и да имате брак не значи да се превърнеш в домакиня, говачка, чистачка и т.н. - С моя се редуваме кой да готви, кой да чисти и т.н. Не върша повече работа от когато си бях сама.
    - когато на него не му се излиза аз излизам и ме няма по цяла нощ и той нито се сърди, нито се притеснява - това е защото ми има 100% доверие, както на мен, така и на компанията с която излизам. Когато на мен не ми се излиза - същата процедура. Най-хубавото е , че в 99.9% от случаите излизаме заедно, запознаваме се с нови хора, като двойка, каквато сме.
    Ако вашите гаджета ви нямат 100% доверие, ако вие искате да излизате сами, за да се забивате с дуги - сори, ама грешката не е в статуса обвързан, а в хората които решават да се обвържат без да знаят какво искат.
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Обвързана съм.
    Ще ми се и да разбия няколко мита с личния си опит:
    - да живееш с някой и да имате брак не значи да се превърнеш в домакиня, говачка, чистачка и т.н. - С моя се редуваме кой да готви, кой да чисти и т.н. Не върша повече работа от когато си бях сама.
    - когато на него не му се излиза аз излизам и ме няма по цяла нощ и той нито се сърди, нито се притеснява - това е защото ми има 100% доверие, както на мен, така и на компанията с която излизам. Когато на мен не ми се излиза - същата процедура. Най-хубавото е , че в 99.9% от случаите излизаме заедно, запознаваме се с нови хора, като двойка, каквато сме.
    Ако вашите гаджета ви нямат 100% доверие, ако вие искате да излизате сами, за да се забивате с дуги - сори, ама грешката не е в статуса обвързан, а в хората които решават да се обвържат без да знаят какво искат.
    точна така!Аз с моето гадже започнахме да се карам много често за съжаление!Основната причина явно съм АЗ че не и вярвам ( но си има и причина да не и вярвам) !
    http://www.teenproblem.net/teenid/gallery/grebeca

http://www.cs-tournament.info <~~~ Сайт за CS 1.6 ТУРНИРИ!!! ( Админе него приемай като спам или реклама )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не ми се е случвало да нямам гадже от 5г. , все плътно се застъпват.
    Преди кръшках, сега ми е писнало и ми е хубаво със сегашният ми приятел, без да искам друг <3
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове