- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обвързани/Необвързани ?
Как искам и аз да съм единствен и аз за моето гаджеПървоначално написано от NomNomNom
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/gallery/grebeca
http://www.cs-tournament.info <~~~ Сайт за CS 1.6 ТУРНИРИ!!! ( Админе него приемай като спам или реклама)
Първоначално написано от LadyDi
LadyDi,не говоря за себе си,често хора използват това като оправдание за пред себе си или приятелите си.
Щастливо необвързана.![]()
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
А аз не говорех конкретно за теб или твоята глава.Първоначално написано от shadowcrew
Идеята е, че човек сам си поставя задръжките и ограниченията.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Много са различни и не ги мисля много.Колко може да се говори...
Най-важното е да се чувстваш добре без значение дали си обвързан или не![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
За момента съм необвързана. Има си предимства и недостатъци - на моменти осъзнавам, че разполагам с повече време, на моменти пък ми е тъжно, че няма кого да прегърна, на кого да кажа, че го обичам, такива работи.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
И двете положения си имат огромни предимства...Всичко зависи от това как си го направиш сам.Аз в момента съм обвързана,чувствам се безкрайно щастлива и не ми липсва нищо.
И двете си имат предимства, естествено.
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
И двете си имат плюсове и минуси.
За момента се "насладих" не каишките .. дойде ред на другото ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Необвързан и засега ми е добре. Определено имам нужда от свобода, най-вече да не ми държат сметка, къде съм, какво правя ит.н. Сигурно в даден момент ще ми омръзне, но пък поне тогава се надявам да съм с подходящото момиче и да не усетя ограниченията на обвързаните.
Статус във фейсбук - необвързан , правете си изводите![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Просто обвързана .. СУпер ми е ..мъжо ми е страхотен .. Обаче предпочитам да съм необвързана .. Не мога просто обвързването не ми понася // овбвързвам се само за малко разнообразие![]()
![]()
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Обвързан предпочитам, необвързан съм. Не съм сигурен във всичко, което правя, срам ме е повече от количеството косми на главата които имам. () Трагедия е при мен...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Предпочиташ необвързан/a? o_OПървоначално написано от PaffXdd
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Обвързана.
Защото имам нужда да се радвам на друго човешко същество по начин, по който не мога да се радвам на останалите. Защото искам да имам най-добър приятел, наистина приятел, освен ъъъ гадже, който да ме прегърне в кофти момент, аз него също. Защоото секса тогава е най-хубав ^^. Защото е хубаво да имаш до кой да заспиш и съответно да се събудиш. Защото чувството да си влюбен и да обичаш е прекрасно.
Не е готино да си сам каквито и плюсове на това да изтъквате..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Необвързана. Имам чувството, че съм така от векове. Срамувам се, явно причината е в мен, но никой не може да ме задържи за повече от месец-два, задушавам се. Може би, когато намеря моя човек, нещата няма да са така, но за момента не ми се иска да съм обвързана.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Необвързана съм и честно казано ми е добре така.На принципа съм "По-добре сам отколкото зле придружен."А ако съм с някой свестен, само тогава мога да кажа, че съм щастливо обвързана.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.