.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 125
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Необвързан съм.
    Welcome to the Jungle...

Обвързана

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Необвързан съм.
    Смятам че да си обвързан е по-добре.Няма по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан.Иска ми се да изкарвам позитивизма си върху нечия глава както се каза,да се грижа,да се отдавам и да изразходвам насъбралата се в мен енергия.Но пък шанс...
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-25-2012 на 08:13
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Обвързана
    Надявам се този път за дълго </3

Боли ме направо като гледам на колко ви е хубаво да сте необвързани. Имали сте повече свобода и пишки. Ми не. това че си 'обвързан' не ти отнема свободата. С човека които ти трябва няма как нещата да не са по-хубави от 'необвързания' ти период. Ако не си намерил твоя си човек ок разбирам.. и пак не можеш да кажеш че така ти е по-добре !!?? Не просто не знам каква ви е на вас логиката. Вие какво сами ли ще си умирате. За какво тогава е изписан цял форум .. ох спирам че се дразня
    По темата : обвързана съм ...

В момента НЕОБВЪРЗАНА, но има време за всичко Засега ми е добре така, въпреки,че бих тръгнала с някой .. ;d

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    По средата!!! Най-чудното!!! (мм) ^.^
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Обвързана! И изобщо не ми липсва свободата на необвързаните. Чувствам се щастлива, когато знам, че има човек до мен!
    24.12.2010

Мега фен Аватара на Dagichka
    обвързанаа ^^

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от ChuShki Виж мнението
    Боли ме направо като гледам на колко ви е хубаво да сте необвързани. ...
    Ако седнем да се жалваме и да се тръшкаме пък ще изглеждаме като идиоти.
    Всичко си има своите плюсове и минуси-някои от нас обичат да се вглеждат в плюсовете на дадена ситуация,вместо обратното.

По темата:разведени сме.
    Не ми е лошо сингъл,знам че ще е до време,тъй че си извличам това,което ми трябва и си вървя напред.
    Като се измени положението,пак ще сме на кеф.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Аз съм необвързана и го предпочитам, защото живота ми е достатъчно радостен и пълноценен, чувствам се напълно добре в собствената си компания и тази на приятелите си и не мисля, че ако имам човек до себе си той ще обогати съществуването ми по някакъв начин, затова съм решила да не се обвързвам, като така си спестявам и редица проблеми, произтичащи от това. Това си е моето лично мнение, не очаквам да ме разберете, просто го споделям

Цитирай Първоначално написано от ChuShki Виж мнението
    Боли ме направо като гледам на колко ви е хубаво да сте необвързани. Имали сте повече свобода и пишки. Ми не. това че си 'обвързан' не ти отнема свободата. С човека които ти трябва няма как нещата да не са по-хубави от 'необвързания' ти период. Ако не си намерил твоя си човек ок разбирам.. и пак не можеш да кажеш че така ти е по-добре !!?? Не просто не знам каква ви е на вас логиката. Вие какво сами ли ще си умирате. За какво тогава е изписан цял форум .. ох спирам че се дразня
    По темата : обвързана съм ...
    Само ще ти кажа, че има хора като теб, които искат постоянно да имат човек до себе си, защото по някакъв начин се чувстват по-добре, когато не са сами, но това не означава, че при всички е така. Ти просто не приемаш чуждата позиция и без да си наясно със съответните доводи вече си готова да съдиш. Бъди си обвързана като ти харесва това и се чувстваш по-добре, само ще ти кажа, че не всичко в тоя живот опира до това дали имаш човек до себе си или не, най-важна е собствената ти същност и това да можеш да разчиташ на себе си и на собствените си качества, за да живееш пълноценно. Аз пък се дразня от такива прояви на ограниченост от хора като теб, които не могат да си представят живота си ако са без "милото". Adios, bitchez

Голям фен Аватара на smilelady
    Необвързна и щастлива
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Необвързан , но нямам против да се обвържа стига да попадна на човека заради който да го направя.

Емче ко ни е на нас НЕобвързание.. Не се умира от тва.. ;D

Винаги съм си харесвала свободата и не съм си падала по сериозните обвързвания.. но дойде и моя прекрасен ден и бях обвързана цяла една година.. мнението ми се промени, възгледите ми.. всичко . Въпреки че вече съм необвързана, когато си обвързан с правилния човек е много по-добре, отколкото да си сам със свободата си.
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    необвързана. омръзва...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

anonymous708973
    Guest
    Бърз въпрос, срамежливите необвързани да не отговарят: Колко редовно правите секс, когато нямате приятел?

Glamour92 Не съм казвала, че се жалвам ... А виждането само на + в дадена ситуация и игнорирането на - ми бие на самозаблуда, което не винаги е най-доброто решение ... просто казвам ...

petetyyy Не съм казвала, че искам да имам постоянно някого до себе си ... няма да падне света ако не е така ... казвам само че предпочитам друго яче. Не съдя никого. Просто изразих мнението си. 'хора като теб, които не могат да си представят живота си ако са без "милото".' Първо не е като да не си представям живота си без човека до мен. Както вече казах света не пада ... всичко се преодолява и всякак може да се живее. Не съм казала, че не мога без него, а че определено предпочитам с него. А за ''миутуу'' да не говоря. Без такова бих си живяла цял живот и то с огромно удоволствие. Изкара ме някаква малоумна кифла влюбена до уши в гаджинцету което познава от вече 2 седмиции !! ... 'не всичко в тоя живот опира до това дали имаш човек до себе си или не' И такова нещо не съм казвала. Разбира се, че това не е най-важното нещо, но това не го прави маловажно. Не можеш да кажеш кое е най-важното, всеки е с различни ценности. Много хубаво ми преиначи думите. Надявам се сега да сме се разбрали.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Човек трябва да извлича максималното от всяка ситуация, в която попадне.

Би било лъжа да се каже, че сам си по-щастлив. Всеки в определен момент има нужда да даде, да зарадва друго същество, да бъде обичан и оценяван по онзи начин, който само истинската връзка може да предложи.

Това не пречи, докато си необвързан да се справяш също толкова добре с живота си и да си щастлив по свой си начин.

Просто не е пълно щастие.

ПП. А тези, които приемат връзката за затвор с ограничения и пречки в развитието, не са имали истинска връзка с човек, който им пасва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Просто не е пълно щастие.
    Зависи от приоритетите ти в даден момент от живота ти.
    За останалото съм съгласна.

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Необвързана

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Зависи от приоритетите ти в даден момент от живота ти.
    За останалото съм съгласна.
    Зависи от човека по-скоро. Има хора, които се вместват най-спокойно в каквито и приоритети да имаш (ако говорим за кариера, учене и тн.) и не само не ти преча, ами ти и помагат. Други са по... обсебващо настроени и ти налагат негласни ултиматуми. От последните човек трябва да се пази.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Зависи от човека по-скоро. Има хора, които се вместват най-спокойно в каквито и приоритети да имаш (ако говорим за кариера, учене и тн.) и не само не ти преча, ами ти и помагат. Други са по... обсебващо настроени и ти налагат негласни ултиматуми. От последните човек трябва да се пази.
    Повечето са егоисти и не си правят труда (по мои наблюдения), НО това е друга тема ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си