- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обвързани/Необвързани ?
Обвързана
Необвързан съм.
Смятам че да си обвързан е по-добре.Няма по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан.Иска ми се да изкарвам позитивизма си върху нечия глава както се каза,да се грижа,да се отдавам и да изразходвам насъбралата се в мен енергия.Но пък шанс...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-25-2012 на 08:13
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Боли ме направо като гледам на колко ви е хубаво да сте необвързани. Имали сте повече свобода и пишки. Ми не. това че си 'обвързан' не ти отнема свободата. С човека които ти трябва няма как нещата да не са по-хубави от 'необвързания' ти период. Ако не си намерил твоя си човек ок разбирам.. и пак не можеш да кажеш че така ти е по-добре !!?? Не просто не знам каква ви е на вас логиката. Вие какво сами ли ще си умирате. За какво тогава е изписан цял форум .. ох спирам че се дразня
По темата : обвързана съм ...
В момента НЕОБВЪРЗАНА, но има време за всичкоЗасега ми е добре така, въпреки,че бих тръгнала с някой .. ;d
По средата!!! Най-чудното!!! (мм) ^.^
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Обвързана! И изобщо не ми липсва свободата на необвързаните. Чувствам се щастлива, когато знам, че има човек до мен!
24.12.2010
Ако седнем да се жалваме и да се тръшкаме пък ще изглеждаме като идиоти.
Всичко си има своите плюсове и минуси-някои от нас обичат да се вглеждат в плюсовете на дадена ситуация,вместо обратното.
По темата:разведени сме.
Не ми е лошо сингъл,знам че ще е до време,тъй че си извличам това,което ми трябва и си вървя напред.
Като се измени положението,пак ще сме на кеф.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз съм необвързана и го предпочитам, защото живота ми е достатъчно радостен и пълноценен, чувствам се напълно добре в собствената си компания и тази на приятелите си и не мисля, че ако имам човек до себе си той ще обогати съществуването ми по някакъв начин, затова съм решила да не се обвързвам, като така си спестявам и редица проблеми, произтичащи от това. Това си е моето лично мнение, не очаквам да ме разберете, просто го споделям![]()
Само ще ти кажа, че има хора като теб, които искат постоянно да имат човек до себе си, защото по някакъв начин се чувстват по-добре, когато не са сами, но това не означава, че при всички е така. Ти просто не приемаш чуждата позиция и без да си наясно със съответните доводи вече си готова да съдиш. Бъди си обвързана като ти харесва това и се чувстваш по-добре, само ще ти кажа, че не всичко в тоя живот опира до това дали имаш човек до себе си или не, най-важна е собствената ти същност и това да можеш да разчиташ на себе си и на собствените си качества, за да живееш пълноценно. Аз пък се дразня от такива прояви на ограниченост от хора като теб, които не могат да си представят живота си ако са без "милото". Adios, bitchez![]()
Необвързна и щастлива![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Необвързан, но нямам против да се обвържа стига да попадна на човека заради който да го направя.
Винаги съм си харесвала свободата и не съм си падала по сериозните обвързвания.. но дойде и моя прекрасен ден и бях обвързана цяла една година.. мнението ми се промени, възгледите ми.. всичко. Въпреки че вече съм необвързана, когато си обвързан с правилния човек е много по-добре, отколкото да си сам със свободата си.
![]()
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
необвързана. омръзва...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
Бърз въпрос, срамежливите необвързани да не отговарят: Колко редовно правите секс, когато нямате приятел?
Glamour92 Не съм казвала, че се жалвам ... А виждането само на + в дадена ситуация и игнорирането на - ми бие на самозаблуда, което не винаги е най-доброто решение ... просто казвам ...
petetyyy Не съм казвала, че искам да имам постоянно някого до себе си ... няма да падне света ако не е така ... казвам само че предпочитам друго яче. Не съдя никого. Просто изразих мнението си. 'хора като теб, които не могат да си представят живота си ако са без "милото".' Първо не е като да не си представям живота си без човека до мен. Както вече казах света не пада ... всичко се преодолява и всякак може да се живее. Не съм казала, че не мога без него, а че определено предпочитам с него. А за ''миутуу'' да не говоря. Без такова бих си живяла цял живот и то с огромно удоволствие. Изкара ме някаква малоумна кифла влюбена до уши в гаджинцету което познава от вече 2 седмиции !! ... 'не всичко в тоя живот опира до това дали имаш човек до себе си или не' И такова нещо не съм казвала. Разбира се, че това не е най-важното нещо, но това не го прави маловажно. Не можеш да кажеш кое е най-важното, всеки е с различни ценности. Много хубаво ми преиначи думите. Надявам се сега да сме се разбрали.
Човек трябва да извлича максималното от всяка ситуация, в която попадне.
Би било лъжа да се каже, че сам си по-щастлив. Всеки в определен момент има нужда да даде, да зарадва друго същество, да бъде обичан и оценяван по онзи начин, който само истинската връзка може да предложи.
Това не пречи, докато си необвързан да се справяш също толкова добре с живота си и да си щастлив по свой си начин.
Просто не е пълно щастие.
ПП. А тези, които приемат връзката за затвор с ограничения и пречки в развитието, не са имали истинска връзка с човек, който им пасва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи от човека по-скоро. Има хора, които се вместват най-спокойно в каквито и приоритети да имаш (ако говорим за кариера, учене и тн.) и не само не ти преча, ами ти и помагат. Други са по... обсебващо настроени и ти налагат негласни ултиматуми. От последните човек трябва да се пази.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3