.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да му кажа, че трябва да се разделим?

Банална тема. Просто много се нуждая от съвет.

Много ме обича,просто го знам.Прави всичко за мен, за да ми е добре и да съм щастлива.Никога нищо не ми отказва. Като по романтичните филми - идеални отношения... но аз просто не съм щастлива.
    Той е едно от най-добрите момчета който познавам.Много мил,добър,невероятен човек.Доста време сме заедно и много държа на него, много.Но това не е обич към мъж, като към мъж, а като към приятел, вече съм сигурна.След последното ни скарване осъзнах,че искам да сме само приятели и то добри, но знам,че няма да се получи.
    Не искам да го наранявам и да му разбивам сърцето, не го заслужава, чувствам се като най-голямата кучка, по цял ден плача и се самообвинявам. Не знам как да му кажа,че искам да останем приятели и,че сега не е момента да сме заедно. Ако беше в друг момент, в друго време, по друг начин положението щеше да е различно. Сега искаме просто различни неща. Аз трябва да уча,студентка съм.Просто ми се живее,искам да се срещам с нови хора.Той работи, иска сериозно отношения и по-спокоен живот..

Моля ви кажете ми как да му кажа,че е един от най-скъпите хора за мен и го обичам по моя си начин и искам да останем поне приятели без да го нараня прекалено много и без да се скараме крайно.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Кажи му точно това което си написала тук!

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Цитирай Първоначално написано от shadowcrew
    !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Кажи му директно. И варианта да си останете приятели е крайно неприемлив!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Наложи ми се да направя нещо такова, само дето не беше обич като към приятел, ами баш като към мъж. Е, няма такъв рев след това, просто не можех да си събера мислите.
    Недей да очакваш, че ще сте толкова близки, колкото сте били. Особено темата за новите ви тръпки ще е пипкава.

Град
    София
    Усещам как другата ти тема ще е ''как да си го върна''.
    Ще направиш най-голямата глупост.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Кажи му го,няма смисъл да овърташ,просто няма как да стане по друг начин Иначе от колко време сте заедно ?!

Почни 8 месеца

Цитирай Първоначално написано от shadowcrew
    +1
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Направо карай директно. Щом не си щастлива с него няма смисъл да увърташ и да търсиш деликатни начини - това по какъвто и начин да се опиташ да му го поднесеш, ефекта ще е все един и същ. Затова директно си му кажи всичко - гадно ще му е, но така е по-добре, отколкото да го лъжеш и баламосваш.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си