- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пфу, и аз опрях до тук...
Здравейте, приятели!
Знам,че попринцип сте свикнали на подобни теми, но в момента съм доста объркана.
Ще ви задам класически за този раздел въпрос, а именно свързан с бременността... По-точно дали съм бременна.
Преди известно време имах проблеми с цикъла и гинекологът ми изписа противозачатъчни, НО напоследък все съм болна (ангина) и под напрежение и съвсем забравих да си пия хапчетата...
Та, възможно ли е, ако съм пила хапче последно седмица преди половият акт да забременея?
Водя сериозна връзка от почти шест месеца (даже моят пишеше тук под ник Lestat357), но много се обичаме, така че ако съм бременна детето ще е неочаквано, но определено желано. Имаме всички условия да го отгледаме. Много отговорни хора сме.
Благодаря предварително за отговорите.
P.S: Правих си уринен тест, показа положителен резултат, но според мен още е рано... Утре пак ще си направя и ще пиша резултатите.![]()
В сигнатурата имаш правописна грешка.
П.П. Нет сигнатура, нет проблем?![]()
П.П.П. Агнето е без сигнатура! Прецедент!![]()
Набавяне на адреналин
Остави тия работи, съсредоточи се върху домашните ти любимци в санитарния възел![]()
При забравено хапче съществува риск от бременност, а тиси забравила цели 7 ... И положителният тест ... Направи си още един ако искаш на по късен етап, но според мен пак ще е положителен.
май ще си мама авторке. по-добре да попиташ чичко доктор
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Много,ама много добър трол! Евала![]()
maDamn