- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- купувате ли си ??
купувате ли си извинителни бележки ? откъдe и за колко ?![]()
ключ
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Не си купувам извинителни бележки.И аз мисля,че темата трябва да се заключи.
Ами когато и да отида в болницата, лекарката винаги ми дава, за колкото си време поискам![]()
В даскалото струват 3 лв за три дена, ама не купувам, защото не бягам от проблемите.
Първоначално написано от slicky
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Първоначално написано от terztaro
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Не,не си купувам.Попринцип винаги си отстъствам с повод,пък и лекарката ми е супер добра и винаги мога да си поискам бележка.
Иначе в нашето училище ги продават за 1,5 и ти я попълваш после за колкото време искаш.
Никога не съм си купувал...
Лекарката ми е давала предостатъчно.![]()
Първоначално написано от Pamaa
You follow what you feel inside.
It's intuitive, you don't have to try!
It comes naturally, mmmm it comes naturally ..
Купувам си за 1лв, пишат ми я и винаги вървиЗависи в кой град живееш, навсякъде е различно.
Аз пък бягам от проблемите и бележките ги взимам безплатно, изяжте сеПървоначално написано от VforVendetta00
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Аз от нашия град още не съм срещала човек, който да купува или продава. Не съм и търсила.
Отсъствам си само по болест и отсъствам толкова време, колкото личния прецени, че ми е нужно.
И спря да се върти за миг земята..