.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Как да разбера дали приятелката ми е изневерила?

Добро утро скъпи интернет приятели от известно време ме измъчва тъпата дума ИЗНЕВЯРА!!!Въпросът ми е как да разбера дали ми е изневерила приятелката ми?ПОМОГНЕТЕ!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Попитай я.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Попитай я.
    Хах вече сигурно 10000 съм я питал и все ми отговаря с НЕ , но малко ме съмнява!!!

Супер фен Аватара на Oldschool
    Сваляш й гащите и гледаш дали космите не са навътре. Ако да - изневерила ти е, мамицата й. Бой с греблото по чутурата

Град
    София
    Попитай я.
    След,което тя ще отрече.
    Авторе,ще разбереш по поведението и.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Попитай я.
    След,което тя ще отрече.
    Авторе,ще разбереш по поведението и.
    А какво е поведението след изневяра?

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Филмираш се. Спри!

anonymous708973
    Guest
    Не можеш да направиш нищо, по-различно от това да я попиташ и да я помолиш да бъде честна. Ако ти каже "не" за хиляден път, вземи да й повярваш. Трябва да се научиш да имаш доверие на човека до себе си.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не можеш да направиш нищо, по-различно от това да я попиташ и да я помолиш да бъде честна. Ако ти каже "не" за хиляден път, вземи да й повярваш. Трябва да се научиш да имаш доверие на човека до себе си.
    Такам добре , но ме излъга 2 пъти много сериозно за кво доверие говориме ?

anonymous708973
    Guest
    Тогава я късай.
    Ама не хленчи като хлапе за близалка.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Тогава я късай.
    Ама не хленчи като хлапе за близалка.
    нЕМОГА ДА Я ОСТАВЯ ПРОСТО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ МИ Е ЕЗНЕВЕРИЛА?

Повече от фен Аватара на antineutral

Re: Как да разбера дали приятелката ми е изневерила?

Е щом това ти е важния въпрос, все трябва да почива на някаква информация. Защо се съмняваш? От къде идват подозренията ти? Опиши поведение, промени в поведението, възможни опити за изневяра и т.н. Малко е инфото, има хиляди начини да разбереш, но само с въпроси не става. Трябват реални факти.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ем, наеми частен детектив.
    Кви са тия глупости? Говори с нея, естествено, че ще отрече, но е възможно да се притесни, да си проличи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Re: Как да разбера дали приятелката ми е изневерила?

Цитирай Първоначално написано от antineutral
    Е щом това ти е важния въпрос, все трябва да почива на някаква информация. Защо се съмняваш? От къде идват подозренията ти? Опиши поведение, промени в поведението, възможни опити за изневяра и т.н. Малко е инфото, има хиляди начини да разбереш, но само с въпроси не става. Трябват реални факти.
    Ами мисля ,че като ми отказва да правиме секс по някога мисля , че това е едното нещо което ме кара да се съмнявам!!!

Град
    Гората на Сенките
    Хехехех.... Заради отказа за секс смяташ че ти е изневерила!? Значи ние с моя си изневеряваме поне веднъж седмично - пич, не винаги на човек му е до секс Умора, напрежение, стрес - понякога може просто да иска да се гушкате и да си поговорите вместо да се помпате! Мислил ли си за това?
    Искам и да ти дам един съвет - не й повтаряй постоянно, че ти е изневерила, защото дори и да не е в един момент ще й писне от твоите обвинения и ще го направи!
    Ако имаш съмнения с кого ти е изневерила - питай момчето.
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Хехехех.... Заради отказа за секс смяташ че ти е изневерила!? Значи ние с моя си изневеряваме поне веднъж седмично - пич, не винаги на човек му е до секс Умора, напрежение, стрес - понякога може просто да иска да се гушкате и да си поговорите вместо да се помпате! Мислил ли си за това?
    Искам и да ти дам един съвет - не й повтаряй постоянно, че ти е изневерила, защото дори и да не е в един момент ще й писне от твоите обвинения и ще го направи!
    Ако имаш съмнения с кого ти е изневерила - питай момчето.
    хах аз не знам с кой ми е питам питам питам с се отговаря с НЕ!!!
    http://www.teenproblem.net/teenid/gallery/grebeca

http://www.cs-tournament.info <~~~ Сайт за CS 1.6 ТУРНИРИ!!! ( Админе него приемай като спам или реклама )

Град
    Гората на Сенките
    Ами значи все пак е не
    Ако имаш такива съмнения и не й вярваш - по-добре я остави да си живее живота. Така само разваляте връзката си - или й вярваш и приемаш, че не е способна или приемаш, че ти е изневерила и от там два изхода - прощаваш й и спираш с тая тема или я зарязваш. Не е толкова сложно!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Ами значи все пак е не
    Ако имаш такива съмнения и не й вярваш - по-добре я остави да си живее живота. Така само разваляте връзката си - или й вярваш и приемаш, че не е способна или приемаш, че ти е изневерила и от там два изхода - прощаваш й и спираш с тая тема или я зарязваш. Не е толкова сложно!
    Да но проблема е , че не мога без нея страдам много обичам си я супер много ;(

http://www.cs-tournament.info <~~~ Сайт за CS 1.6 ТУРНИРИ!!! ( Админе него приемай като спам или реклама )

Как я обичаш като не и вярваш?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Ами така връщам си доверието малко по-малко , но тя сигурно ме изпитва дали се дразна.Яде по 1 час ква е тая!?

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от grebeca
    Ами така връщам си доверието малко по-малко , но тя сигурно ме изпитва дали се дразна.Яде по 1 час ква е тая!?
    А!? Момче, не й завиждам на приятелката ти с тая параноя! Яде по 1 час!? Ми ако сама си приготвя храната и 1 час няма да й стигне! Аз ям и по по-дълго - гледам ТВ, после си мия съдовете, зъбите....
    Абе какво ли се обяснявам - постъпваш глупаво с прекалено голяма ревност и чувство за собственост. Това, че някой ти е гадже не значи че трябва да прекарва времето си изцяло с теб и да яде за 10минути
    Аз ако съм на мястото на приятелката ти и се държиш по този тъп начин до сега да съм те разкарала - никой не обича обсебващи връзки, помисли малко!

Цитирай Първоначално написано от grebeca
    А!? Момче, не й завиждам на приятелката ти с тая параноя! Яде по 1 час!? Ми ако сама си приготвя храната и 1 час няма да й стигне! Аз ям и по по-дълго - гледам ТВ, после си мия съдовете, зъбите....
    Абе какво ли се обяснявам - постъпваш глупаво с прекалено голяма ревност и чувство за собственост. Това, че някой ти е гадже не значи че трябва да прекарва времето си изцяло с теб и да яде за 10минути
    Аз ако съм на мястото на приятелката ти и се държиш по този тъп начин до сега да съм те разкарала - никой не обича обсебващи връзки, помисли малко!
    Да права си но с тази ПАРАНОЯ където викаш ме е страх да не да ми изневери с някой когато си е в тях ( а и не само в тях където и да е ) колкото и смешно да е

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Блъфирай,че знаеш нещо,но го обмисли добре за да не се издъниш.Ако ти е изневерила ще си признае.

Цитирай Първоначално написано от shadowcrew
    Блъфирай,че знаеш нещо,но го обмисли добре за да не се издъниш.Ако ти е изневерила ще си признае.
    Дано ако е ( което не си го пожелавам ) да си признае

Град
    Гората на Сенките
    Аз те съветвам да вземеш да си промениш малко мисленето!
    Звучиш сякаш й нямаш никакво доверие.
    За какво те е лъгала преди?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си