- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пудра за обем.
Вчера ми говориха за въпросната пудра за коса. Прилича на сухия шампоан и е само 5 лв. Някой използвал ли я е? Кажете добра марка.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз имам такава - на Тафт. От скоро я ползвам, но съм доволна от нея.
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
[/url]http://www.beautypro-online.com/product_info.php?products_id=988
http://taft.bg/index.php?id=2700 тази е на 6,50 но първата е по хубава
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
След като седи като сух шампоан, може ли да го замести? Защото и той прави хубав обем и някак са ми много еднакви.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
вече се чудя дали да си взема.. дайте повече инфо тези, които ползват.. примерно кои марки са най-добри и т.н ..
http://taft.bg/index.php?id=2700
Мисля да я пробвам. Някой ползвал ли я е ? Има ли ефект ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
четох някъде,че седи по-скоро рошаво отколкото обемно..Първоначално написано от katii
При самото нанасяне моята коса става леко рошава, но си я заглаждам и се оправя. Обемът, който прави е добър. Преди няколко дена ми издържа и във влажно време. Доволна съм като цяло от пудрата. Както писах вече, моята е на Тафт, като на снимката, която някой пусна по-горе.
“Усмихни се.
![]()
![]()
на каква цена е и може ли да се намери в обикновените козметични магазини!?![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
На дали е същото като накартинките, но може бие добра, тази марка е добра. Но стъщия обем можеш да получиш с шампоан или някакъв друг спрей на по ниски или по-висока цена и количеството да е в повече, но не е зле да пробваме нови неща в сивите си ежедневия !!
Вярвай в мечтите си !
Тази на Тафт ( http://taft.bg/index.php?id=2700 ) е около 6-7лв. и може да се намери в козметичните магазини. Има и друга, която е професионална и е по-скъпа, нея само от някои салон може да си я поръчаш май.
“Усмихни се.
![]()
![]()
Пудрата само след баня ли може да се използва или и на суха коса![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
ами на мен фризьорът ми ми е слагал не знам на каква марка точно беше но е от по-скъпите със сигурност и е ужасно, косата ти става супер оплетена и няма сресване и отмиване на 100% поне до 2 къпания ... и е едно такова нито сухо нито мазно мн странно на пипане и косата ти не мърда ... въобще отврат ;д
Днес си взех тази на Тафт. Утре ще пиша дали прави нещо..
Пиши , че и аз съм навита да си я взема , да знам дали поне си заслужава . Мерси предварително !![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
и аз чакамПървоначално написано от musS
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ох, много е хубаваасложих си много малко и косата ми в корените стана каточели е топирана. Обема който прави е много добър! Заслужава си
![]()
да ти имам фризьора..Първоначално написано от blahblaah
Утре ще кача![]()
Чакам да ти видя снимката!!
Чудя се дали да си я купя..
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
+ качии една понее :P :PПървоначално написано от nepowtorima
И на мен ми е много интересно за снимката..мисля и аз да си я купя.
и аз мисля да си купя![]()
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...