- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пълна Трагедия...
Проблема е следния : Имах връзка 1 година и 4 месеца.За някой малко, за други много..Допуснах много грешки с него и се разделихме..Беше ми трудно , но с времето се преживява..Проблемът,обаче започва тук.Не знам как и защо,но не мога да задържа едно момче повече от 2 месеца.АЗ ГИ РЕЖА! Омръзват ми , дразнят ме.. Намерих едно момче от моето училище.Скъсах с поредния и тръгнах с него .. бяхме 2 иедмици заедно и до там .. той ме заряза,ако кажа,че не ми пука ще излъжа..ОПРАВДАНИЕТО : много започнах да се влюбвам..страх ме е да не нараниш и мен.. наистина за него ми пукаше,но той не го разбра 1 месец му ходих по-гъза..накрая ми писна и си казах сега ще те боли !! ( много съм отмъстителна ) Тръгнах с най-добрия му приятел..при което негова приятелка ми пише : ХХХ иска да се съберете ! Съсипан е,заради твоята постъпка с ННН .. При което наистина ме хвана яд , но си казах,че няма да се върна !! След 30 минути съм на кафе с двамата заедно .. и двете момчета .. нервите ме тресът адски много .. не знам до къде мога да стигна и се плаша от себе си защото съм прекалено откачена ;хх МРАЗЯ СЕ !
Сърбеж в областта на катерицата?
Нито си откачена, нито отмъстителна - едно тъпо момиченце, което сменя още по-тъпите момченца през ден, защото е толкова разглезена, че няма угодия.
Недей да се мразиш, всичко ще е наред.
'що просто не си поседиш сама? май добре ще ти се отрази.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Хаха, много ме кефят такива пикли, които се имат за мъжемелачки...![]()
Първоначално написано от Goddess
+1![]()
![]()
хах..я земи се скрии ве !! ;хх
Първоначално написано от Goddess
Абсолютно!
Авторке,на колко си години?
Ъъъ... понякога наистина няма какво да кажеш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Отмъщаваш на единия, ще нараниш другия и после всички ще те мразят. Голям праз, че си мислиш, че с мъст печелиш.. Остани сама за известно време, добре ще ти се отрази.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
ти си бомбок майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Някой разбра ли за какво изобщо става дума .. ??
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Ми ху'у.
Ня'я се занимаваме с тебе, ясна е рекламата която си правиш. Ама щом има кой да ти се връзва - няма да усетиш липсата ни.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сега ще те сърбиПървоначално написано от stullunka
![]()
Хормоните те тресат пуберче.
Остани малко сама.
Хаха, направо ми взе думите от клавиатурата.Първоначално написано от Goddess
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
кажете ми, някой умира ли, или заглавието е подвеждащо?
Първоначално написано от Blab
![]()
хаххх .. тук доста,теми имат "странни" заглавия
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..