.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво му стана? Съвети?

В продължение на близо 3 седмици си пишех с един съученик по 6-7 часа на ден. И изведнъж ония ден както си пишем и нали всичко беше супер..И вчера сутринта си писахме и изведнъж спря да пише и му казах като си свърши работата да пише, а той не ми писа и му казах ''няма да ти пиша повече, споко '' и той нищо не ми каза. Днеска на кафето ме поглеждаше, ама рядко..После като играхме на карти си се смееше, среден пръст ми показваше и рани такива всичко беше на бъзик и като си тръгнахме си подадох ръката и той ми я хвана и викам чао и той каза чао и замина. Свирнах му и му казах пиши, той нищо не каза и му казах '' Чу ли ? '' и той си дигна ръката и си мърдаше единия пръст като все едно няма да стане.. и все още не ми е писал..Не разбирам, как за един ден ддзн..всичко се прецака, защо стана така, как да разбера, какво да му кажа..Попринцип той много, много рядко пише първи..Дайте ми съвет. Кажете и какво мислите. Благодаря ви.

Слагай описателни заглавия!!

Titile fix'd by Sh@d0w

Може би просто вече не иска да седи пред компютъра толкова... Защо не питаш дали ти е сърдит? Така всичко ще се разбере.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Прегледай чатовете ви, възможно е несъзнателно да си му намекнала нещо което да го е засегнало или нещо подобно.. и да, поговорете.
    <3 d(ˆˆ)b

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    на колко сте години

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А може пък вече да не иска да ти дава надежди
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ така си е.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Уооу, момчето не е за изпускане. Щом ти показва среден пръст за "довиждане"

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl
    Прегледай чатовете ви, възможно е несъзнателно да си му намекнала нещо което да го е засегнало или нещо подобно.. и да, поговорете.
    +1, при мен също се е случвало. а пък може да си разказала на някоя приятелка за това, което си пишете, тя пък да се е изпуснала пред някой друг и да е стигнало до него, което също не е много приятно. разбери какво се е случило и му се извини
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

Пробвай се да му пишеш,ако не ти отговори...обади му се .. ако и не вдигне... изчакай няколко дни .. а пък ако не поеме инициативата да ти се обади или да осъществи някакъв контакт с теб..значи каквото и да правиш,няма да се получи..имах подобен случай..писахме си ...говорихме за всякакви неща..и без дори да кажа нещо като обида...само го попитах,дали иска да излезем на кафе някой път..и до там ;д явно беше многооооооооооооооооо страмежлив ..
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си