- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Теснотия до шия...
Такам... и на мен ми се наложи да задвам въпрос тук ... колкото и да не ми се искашепросто не знам кой да попитам за съвет. Така де имам проблем със приятелката ми, прекалено е тясна.И тя и аз имаме огромното желание да го направим и се опитваме но не се получава в смисъл нея я боли адски много ... Успявал съм да си вкарам само до половината средния пръст и тя вече ревеше от болка .. и вярвам че наистина я боли понеже просто не е такова момиче да се преструва
Пробвали сме и по традиционния начин да я отворя ... но дори и малко не може да влезе.А и друго нещо е че след като съм я лизал 2,3 пъти и е свършвала всеки път почва да я боли ... някакви идеи как мога да и помогна?Аз съм и казвал да изчакаме и да работи повече сама но тя настоява да го правим и ... така ще съм благодарен на всякакви съвети и ако може без тролене
Благодаря предварително!
бтв. За протокола на по 17 сме и да обичам я истински много надявам се и тя мен..
Обичайте се ;]]
във всяко удоволствие има и малко болка, по-смело и да не писка много
Не я насилвай, ако трябва - използвайте лубрикант. Повече любовна игра също ще помогне, без притеснение използвай пръста.
They never deserved this in the first place!
Баси лиглата . Боляло я , ми много ясно ,че ше я боли нали ѝ е първи път бря.
Ми кво да ти кажа всички ни е боляло ,ама в един момент болката спира. Ако я е страх почакайте още ,като не- ще стисне зъби ,щом толкова я боли , и ще се приключи . След тва няма да я боли толкова.Кво да ти кажа, запаси се с лубрикант , презеративи и търпение!
maDamn
+1Първоначално написано от granger
+1Първоначално написано от svinqvtrastika
Ако иска след време да изпитва удоволствие и оргазми от вагинален секс ще трябва да потърпи болката. Вземи лубрикант и действай с пенис, не със пръсти, ако трябва натисни повечко, но друга опция нямате, ако ви се прави секс![]()
Начи, писна ми от "компенетентни".Първоначално написано от WILD__BOY
Жена ли си?! Имаш ли идея кво е да те боли точно там? Цялото ти тяло се разкъсва, защото мозъкът ти не е свикнал на тази болка и не знае как да се справи с нея. Всичко живо пищи да махнеш проклетото нещо, което ти причинява болка.
Да не мислиш, че девствените "пискат", щот' така им е кеф?!
Първоначално написано от granger
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мда,от половин пръст "реве от болка"..хах.Като иска секс ще търпи,какво да кажа.Първоначално написано от svinqvtrastika
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
Мх, мх... Да дойда да ти навра едно дилдо отзад, искаш ли? Горе-долу е същото.Първоначално написано от Rabiosa0
Мм, само че аз съм момиче.И все пак-от половин пръст да реве от болка?Аз първия път почти нищо не усетих.Вярно,че хората са различни,но това ми се струва прекалено.Първоначално написано от PinkPan7her
И пак казвам-щом толкова иска секс ще търпи,няма друг начин![]()
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
И мене адски много ме болеше първия път,дори момчето ме пита "Добре ли си,ако искаш да спрем?"Просто си бях решила,че яе го направя и една "огромна" болка както казва приятелката ти не можа да ме спре.Вярно,че ме боля следващите 2,3 пъти,но след това е страхотно.Не знам какво да кажа,съфорумниците се изказаха по темата и ги подкрепям.
Кво се прайте всички бе,проявете разбиране! Момичето го боли , не е толкова лесно бе ! Има го и момента , в който ти изтръпва цялото тяло ...ама търпиш.Защо обвинявате някого без да знаете. Може да има нисък праг на болка.Ще се повторя: презервативи , лубрикант и търпение.
ПП: Не натискай докато и изскочат очите,щото повярвай ми ...на нея не ѝ е лесно !
maDamn
Като каза тва с изтръпването е вярно.. не е задължително при всяка да го има, при мен го имаше.. Много е кофти, цялата не изтръпнах ами направо ми се схванаха ръцете, краката.. не можех да си изпъна пръстите...
Щеш не щеш изтърпява се, ама тука някои хора да не лопат много...
Първоначално написано от antifashionshit