- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемът е там,че....
Любовната игра не се изразява само във френската любов.. както казаха по-напред.. може и да е от срам.. и мен ме беше срам и понякога все още ме е.. (= Предлагам ти когато той започне да настоява вече да започвате, просто му се дръпни... Това, естествено, ако не е някой прекалено груб индивид, който ще вкара малко повече сила и после ще се чувстваш едва ли не изнасилена... Ако се опита да те целуне по устата.. позволи му да стигне до някъде и се дръпни тогава той страшно много ще го иска... Просто поиграй си малко с него.. или ти го "нападни" ... застани отгоре и почни да го целуваш и всичко останало, но не му позволявай да го вкара.. Дразни го малко... ако пак няма реакция... хвани ръката му и я постави на лицето си, косата... няма значение.. някъде където ти е приятно да те гали например.. Не знам дали ще свърши работа, зависи колко е досетлив и какъв тип човек е, но ако все още е така, просто му откажи секса... покажи му, че не те задоволява и ако не го прави за теб няма смисъл да правите секс, че ти е все тая.. Може да ти каже, че си егоистична, но му напомни, че той няма право да използва този довод. (=
I can feel the night beginning
separate me from the living
understanding me
after all I've seen
благодаря на всички,за мненията им,мога да ви се похваля,че се получи доста добре,а аз останах най-удовлетворена... :Р
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
кажи му че няма да правите секс докато не помисли малко и за теб.... все пак секса се състои от двама нали?
Женско съм
Споменах вече,че не е като преди ,... Иначе БЛАГОДАРЯ :РПървоначално написано от zooyork
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..