.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Любовната игра не се изразява само във френската любов.. както казаха по-напред.. може и да е от срам.. и мен ме беше срам и понякога все още ме е.. (= Предлагам ти когато той започне да настоява вече да започвате, просто му се дръпни... Това, естествено, ако не е някой прекалено груб индивид, който ще вкара малко повече сила и после ще се чувстваш едва ли не изнасилена... Ако се опита да те целуне по устата.. позволи му да стигне до някъде и се дръпни тогава той страшно много ще го иска... Просто поиграй си малко с него.. или ти го "нападни" ... застани отгоре и почни да го целуваш и всичко останало, но не му позволявай да го вкара.. Дразни го малко... ако пак няма реакция... хвани ръката му и я постави на лицето си, косата... няма значение.. някъде където ти е приятно да те гали например.. Не знам дали ще свърши работа, зависи колко е досетлив и какъв тип човек е, но ако все още е така, просто му откажи секса... покажи му, че не те задоволява и ако не го прави за теб няма смисъл да правите секс, че ти е все тая.. Може да ти каже, че си егоистична, но му напомни, че той няма право да използва този довод. (=
    I can feel the night beginning
    separate me from the living

understanding me
    after all I've seen

благодаря на всички,за мненията им,мога да ви се похваля,че се получи доста добре,а аз останах най-удовлетворена... :Р
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

кажи му че няма да правите секс докато не помисли малко и за теб.... все пак секса се състои от двама нали?
    Женско съм

Цитирай Първоначално написано от zooyork
    кажи му че няма да правите секс докато не помисли малко и за теб.... все пак секса се състои от двама нали?
    Споменах вече,че не е като преди ,... Иначе БЛАГОДАРЯ :Р
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си