- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемът е там,че....
Благодаря на всички,които изразиха мнение... та да опиша по-подробно .. Заедно сме от почти 2 години.. 1 година,преди да тръгнем..той е ходил с друго момиче(3 години) .. също така ми е споделил,че и с нея е било така.. всякакъв друг вид отношения са ни перфектни.. нямам грижи за нищо друго,освен за това..много пъти сме говорили,но просто той няма логично обяснение..не много често,но все пак има моменти,в които той се държи коренно различно(в секса) , има някаква романтика..но може би идва и проблема от там,че аз съм свикнала на друг тип секс.. все пак ЖЕНА СЪМ! ..Искам си своето,нищо друго не ме е карало да си мисля,че нещо не е наред..миналата година,лятото бяхме заедно на морето,тази година пак..и от май месец не сме се разделяли,всичко върви перфектно...Но ето притеснява ме този факт,който не мисля,че е никак малък! Пробвали сме всякакви пози,просто началото не тръгва както трябва,и то както тръгне , така и продължава... ако има някой по-опитен във тази сфера,моля нека сподели,какво се е случило при него..![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..