Цитирай Първоначално написано от miminko
Цитирай Първоначално написано от GrandProtector
Цитирай Първоначално написано от miminko
Цитирай Първоначално написано от granger
Майна , ваща история малко ръгай чушки в боба. Не е хубаво така,ама щом едно си баба знае, едно си бае.Ти си промени отношението.Отдръни се леко,говори с него за това. Не е редно в една връзка даняма комуникация и да имате проблеми относно секса.Промени си държаниетo и виж какво ще стане.Щом с думи не става,с дела!
Дай да се фръцкаме всеки път, когато нещо не ни харесва. Така само ще закърпят положението.
GrandProtector, въпросът не е в това дали постоянно си с половинката си.
не разбирам какво искаш да кажеш...
Че може да се виждате веднъж в седмицата и да си омръзнете за два месеца, а може и да сте заедно всеки ден и да сте влюбени с години. Но, да, романтиката определено не е в това нон-стоп да висите заедно.
DragonLady, най-големият проблем не е това че не иска да и прави орална любов (примерно), а че егоизмът в леглото говори за егоизъм като цяло. А такъв тип мъже наистина не са нужни никому.
Съгласен
Ми мнението ми ще се препокрие с това от преди малко, относно секса за да раздвижите малко нещата в леглото. Ето ти още няколко варианта: секс на необичайни места. Според мен Ви е нужна повече динамика в секса. Тук по форума сигурно , ще има някъде такава тема. Кола, парк, асансьор, беседка или други нестандартни или по оживени места, др. като не визирам само секс, говоря и за едно натискане.
Чувството отново ще е различно, ако сте пробвали -ок. Пробвате пак кажи освен че е по странно - харесва ли ви(и на двамата - говорете за това).
Ако и това не помогне някой простак(който само това чака) да напише нещо извратено.

Още не чух да се дава някой женски съвет. Знам че повечето знаете как да си поискате това онова, точно това от това има нужда момичето.