- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- DIRTYYYY
Дърти нищо сложно няма, от детската градина до 4 курс в Консерваторията се занимавах/м професионално с класическа музика - пианист и с дирижиране и композиция и изучаване на всичко що е свързано с музиката. Общо взето целият си живот съм прекарал зад пианото и партитурата и сред съмишленици, с които заедно сме свирили и учили с часове часове всеки ден. Имам самочувствието на един от изтъкнатите пианисти за възрастта и поколението си, чието има се знае от колегите в гилдията и е признато от доста наши професори и артисти като цяло. Минал съм през много концерти с оркестри/конкурси/солови концерти в огромни зали и най-различни други музикални прояви сред които хорови, камерни и т.н. и т.н. и ще прощаваш за мнението ми по тоя повод, че последните 2 линка които пусна са ми скучни и монотонни, без драматургия, без ясна форма и не ме грабват с нищо, но е похвално и много миличко ми става, че има хора които искат да свирят и обичат музиката и искрено се радват когато живеят сред такава.![]()
Освен това, последното изречение беше най-дългото, което съм писал някога![]()
Първоначално написано от machoka
Лаптев по рисуване помниш ли го? Все се напиваше и така влизаше в часовете.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Помня го много добре, лично съм го водил до кенефите в даскалото да връщаВъпреки всичко е стойностен човек.
Ама разбира се!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
седя
чета ви писаниците
и се чудя,как минахте от това,че ми трябва дърти в скайп за образованието на мачока и класическата музика
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирам те, понеже това са думички написани с пръстчетата на един велик български пианист.
Не отричам че са монотонни, но пък ми е лошо и не ми се слушат извисените нещица.
Уча в езикова, където има кабинети по музика и просто исках да се похваля, че един ден го изсвирих това пред класа ми и се чувствах имортъл за около пет минутки.![]()
И все пак, да, наистина е прекрасно, че има такива хора :з
олио.жпг