- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Заа рд ;пп
[i] Сигурна съм ,, че има много такива теми , но ми се иска да Ви питам за още неща![]()
На 10.01. имам рожден ден , но понеже се пада вторник а аз искам да и направя нещо като купон и реших да го правя на 13.01 .. ии искам да Ви питам .. каква музика да има ? Каква храна ... ? .. Украса .. ии други работи .. Чудя се дали да има алкохол .. знам , че мама ии баща ми/ може би/ ще бъдат при нас .. за което ми е супер гадно .. 'щото никой няма да може да се отпусне и да си прави кефа ..... Аз лесно ще кажа на мама да ни остави сами .. Иии какъв алкохол да купя ... смсл .. аз ще ставам на 13 .. ии бира ако вззема малко или много ще бъде ..
![]()
.. Не знам .. много ми е притеснено аа има ужасно много време .. но ;хх ..
ИИ МОЛЯ БЕЗ ОБИДНИ КОМЕНТАРИ ..![]()
Believe <3
К`ъв алкохол на 13 бе??![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
емм .. бира ? .. к'во толкова ;дд ..Първоначално написано от ADMIRALKA14
Believe <3
Много сме готини ние когато пием бира на 13 .. изобщо когато пием и ставаме ебаси готините .. никой не е като нас ..
![]()
взе ми думите от остатаПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
и все пак- спам![]()
Ти се завърна ?Първоначално написано от LoveChocolate
![]()
п.т. няма за,какво да се притесняваш .. като си решила бира купи я едва ли ваши ще се карат,защото си купила алкохол,а пък за храната може да е всякаква ти си решаваш
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Може да украсиш с балони, да си вземеш конфети и някакви такива..
Музиката си е лично по твой избор. Аз мога да ти предложа да си пуснеш Cradle Of Filth, но като не слушаш такава музика и не ти харесва, например, няма смисъл..
За алкохола съм без думи.. Безотговорни родители.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.