.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Заа рд ;пп

Заа рд ;пп

[i] Сигурна съм ,, че има много такива теми , но ми се иска да Ви питам за още неща

На 10.01. имам рожден ден , но понеже се пада вторник а аз искам да и направя нещо като купон и реших да го правя на 13.01 .. ии искам да Ви питам .. каква музика да има ? Каква храна ... ? .. Украса .. ии други работи .. Чудя се дали да има алкохол .. знам , че мама ии баща ми/ може би/ ще бъдат при нас .. за което ми е супер гадно .. 'щото никой няма да може да се отпусне и да си прави кефа .. ... Аз лесно ще кажа на мама да ни остави сами .. Иии какъв алкохол да купя ... смсл .. аз ще ставам на 13 .. ии бира ако вззема малко или много ще бъде .. .. Не знам .. много ми е притеснено аа има ужасно много време .. но ;хх ..

ИИ МОЛЯ БЕЗ ОБИДНИ КОМЕНТАРИ ..
    Believe <3

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    К`ъв алкохол на 13 бе??
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    К`ъв алкохол на 13 бе??
    емм .. бира ? .. к'во толкова ;дд ..
    Believe <3

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Много сме готини ние когато пием бира на 13 .. изобщо когато пием и ставаме ебаси готините .. никой не е като нас ..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Много сме готини ние когато пием бира на 13 .. изобщо когато пием и ставаме ебаси готините .. никой не е като нас ..

взе ми думите от остата

и все пак- спам

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Ти се завърна ?
    п.т. няма за,какво да се притесняваш .. като си решила бира купи я едва ли ваши ще се карат,защото си купила алкохол,а пък за храната може да е всякаква ти си решаваш
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Може да украсиш с балони, да си вземеш конфети и някакви такива..
    Музиката си е лично по твой избор. Аз мога да ти предложа да си пуснеш Cradle Of Filth, но като не слушаш такава музика и не ти харесва, например, няма смисъл..
    За алкохола съм без думи.. Безотговорни родители.
    Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
    out beauty's greatness, grandeur and presence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си