.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Абитуриеннска - рокли

Искам да попитам кога трябва да започна да се подготвям с роклята да ходя по магазините да търся или ако ми я шият да си намеря шивач.Някои от приятелките ми вече ходят по магазините а други вече имат рокли, но аз мисля че е рано.Какво е вашето мнение.Мерси предварително.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Моята я бях взела януари.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Ми то ходенето по магазини и шивачи засега го остави, макар че е изключително важно.
    Първо разгледай каква рокля точно искаш, абе при вас жените е мн. сложно.
    Та освен да си представиш какво искаш, предполагам че вече си намислила няколко варианта, най-добре се разгледай по нета, но тук имам в предвид, не рокли облечени на манекенки ами отново абитуриети. За пример от фейсбук снимки на твой прятели или прятелки, който на скоро са завършили.
    Обмисли си няколко модела който освен ти харесват ами и подхождат на визията ти (вклч. и цвят) и едва след това ходи и мери, там ще е доста по различно, затова само с гледане е доста трудно.
    Най-важното обаче е да вземеш, нещо удобно(имай предвид, че ще си подложена на много движения), което би го носила и след това. Направо не мога да разбера момичета който взимат отвратителни искрящи рокли който после едва ли биха облякли, а в комбинация с 3-4 кг. грим, направо не мога да понасям. Разбирам искате да приличате на фолк звезди, но не прекаляваите!!!

Вземи, нещо по изчистено, прятно семпло, без фрапантрни цветове, както може би ще са повечето(това в никакъв случей не обещава повече внимание).Не говоря за нещо супер измито, нека да е закачливо, все пак си на бал, но с мярка.
    Вземи нещо тъмно, защото то е класическо и стой секси.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Аз си взех роклята октомври още. Просто я харесах и си казах това е тя И не съжалявам , че я избрах толкова рано , защото като наближаваше балът беше една истерия , а аз бях спокойна Но всичко зависи на теб кога ти се занимава. Една съученичка си избра шивач края на април и роклята й беше готова малко преди бала.

Вместо да мислиш за матури и изпити , с рокли се разправяш.
    cyanide smells nice

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Glorybox
    Вместо да мислиш за матури и изпити , с рокли се разправяш.
    Роклята ти е най-малият проблем на този етап от живота ти. Съсредоточи се върху ученето за матури и изпити.
    Иначе моята чак края на март, началото на април си я поръчах.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    януари, февруари я поръчах и за 1 месец ми я ушиха.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Аз нищо не съм си харесала
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    аз си продавам моята, че много голяма, няма къде да я навра :d

Аз ще си взема нещо късо, едноцветно, да не е кичозно, лъскаво и т.н. Много е досадна тази традиция с циганиите.

http://www.facebook.com/pages/%D0%90...80702015299399
    Ето една група във фейса, в която има доста готини модели на рокли и обувки.
    Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба

http://dmnworld.blog.bg/hobi/2011/12...ti-2012.865706

Прочети това, мисля, че ще е от полза за всички абитуренти

Гледай,пробвай сега е времето не се мотай,защото цифрите се увеличават двойно след празниците !

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Аз мисля вече да си избера и да купя роклята, за да може после да съм свободна, а не да оставя всичко за накрая и да се чудя кое по-напред да свърша
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    колко струват роклите на тези, които са си ги купили?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Моята рокля се уши. Просто не ми се занимаваше да търся такъв модел, какъвто желая, пък и повечето са със супер стандартни и изтъркани кройки, материи и аксесоари по тях. Започнах да я шия януари месец и стана готова някъде април... Просто шивачките шиеха поне 10 рокли в едно и също време и нямаше как да стане по-бързо. Роклята ми струва 400 лв, изобщо не съм се изхвърляла... за какво?
    П.С. И най-вече се радвам, защото мога да я нося на доста събития с по-изискан характер, защото не е от рода на тия дългите сатенени рокли или пък тия от шалестите материи, честно казано ми се повръща от тях. Гледай да не си много кич на бала, мила, и съчетавай правилно обувките с чантата, аксесоарите и излъчването си.

Моята я взех октомври на 600 лв, иначе щеше да струва около 800, ако я бях взела след нова година

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Моята струваше 500 лева - дълга от сатен.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Не си заслужава да си купуваш някакви натруфени изгъзици, за които после ще съжеляваш че си си пръснала парите и никога няма да облечеш. Моята ще е нещо класическо, до коляно с лееко гол гръб, но после ще мога да я облека и за някое заведение или бар
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си