- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Реших
утре да си напълня ваната,обърнах къщата,но не успях да намеря онова с което се запушва канала и не знам какво да сложа там в дупката,каналаразбрахте ме.Е някакви идеи?
![]()
мерсии![]()
*fuckwad*
всяко нещо което намериш и не пропуска вода... ебати, в крайна сметка моеш некви парцали да натикаш
то густо, то пусто
с парцали не става,пробвах преди да пусна темаПървоначално написано от Joc
,все пак......
земляните му викаме тапа. И внимавай какво *мушкаш в дупката*, щото като си запушиш сифона и после вашите ще се пръкнат с не малка сума за майстор.
Със задника си не можеш ли?
Беше ми смешно мнението преди това, понеже ми напомни за едно момиче, което никога не се мие. Няма нищо общо с авторката на темата.
Значи всеки, който няма вана, не се мие? Добра логика, мхмммм..Първоначално написано от retrofan
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
Не, просто тогава направих такава асоциация...Първоначално написано от Grell
а аз просто попитах,как да запуша сифона на ваната.......![]()
Edit: 5 мин макс.Първоначално написано от needle
Импровизация - Хващаш един балон, слагаш малко брашно вътре и го връзваш. Слагаш го върху отвора на ваната и го затискаш. Започваш да пълниш ваната и след като тя се напълни с определено количество, тежестта й ще държи балона на дъното. Improvisation bitheZ
Едит: Не забравяй да вържеш балона.. и не го тъпчи много а малко, колкото да пасне на отвора. Вярно, не е най-великия съвет но с домашни джунджурии незнам какво повече можеш да направиш![]()
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!