.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Град
    Хасково

Приятелят ми е по- малък от мен

На 18 години съм, но стана така, че си харесах момче, което е с 2 годи по- малко от мен... Заедно сме от 3 месеца, чувствам се добре с него, но като виждам как хората гледат на нас се чувствам неудобно. Толкова ли е странно, че съм по- голяма, грешка ли е, че съм с него?
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Да не ти пука!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Starless
    Не мисля. Нали казват, че за любовта няма граници във възрастта, а и две години не за кой знае колко много. Стига привидно да не изглежда като много по-малък от теб. Аз също съм харесвала по-малки от мен момчета, но е ставало въпрос за 2-3 месеца.

Banned Мега фен
    до 10 години разлика е нормално всичко
    Е , не в пубертет възрастта де

какво те интересува какво мислят хората .. гледай ти да си щастлива

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да ни ти пука грам как ви гледат хората или какво казват. Майната му на тяхното мнение. Щом ви е добре заедно, бъдете си заедно

Град
    Хасково
    Всъщност да- много съм щастлива с него, нищо, че е по- малък, разбира ме прекрасно и тъй като се познаваме от доста време твърди, че ме обича. Даже се чувствам много по- добре с него, отколкото с предишното момче, което беше колкото мен. Благодаря Ви за мненията!

Coco Chanel

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    няма нищо лошо в това, щом всичко е наред между вас !

успех
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Епа щом му се кефиш начи всичко е наред. 2 години не са много на вашата възраст

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Нали ти излизаш с него , не "хората"... Щом си щастлива - всичко е както трябва.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    В случая не можеш да направиш нищо, няма как да го накараш да стане 2 години по-голям. Щом се обичате къв е проблема? Какво ти пука какво мислят те, мислиш ли че ще се почувстваш по-добре ако скъсаш с него `щот е по-малък ?
    <3 d(ˆˆ)b

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Две години не са много. Пък и щом казваш, че си щастлива да не ти пука какво казват хората или как ви гледат.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от sunman
    Да не ти пука!!
    и аз съм била с по-малък от мен.Аз на 18 той на 16 ... Да не ти пука ако ти е добре с него

Повече от фен
    Ужасно много се радвам на момичета които биха се навили да си имат приятел по малък от тях!!В тези времена момчето трябва да е минимум 3 години по-голямо от теб ;Х всички момичета от малки пораснаха много бързо - да.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от funkey
    Ужасно много се радвам на момичета които биха се навили да си имат приятел по малък от тях!!В тези времена момчето трябва да е минимум 3 години по-голямо от теб ;Х всички момичета от малки пораснаха много бързо - да.
    Най-тъпият пост в света.

Вие на колко сте?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Най-важното е на вас да не ви е проблем.
    Мнението на другите е без значение.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Най-важното е на вас да не ви е проблем.
    Мнението на другите е без значение.
    точно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

На 18 си и ходиш с 16 годишен?..Малко ми е странно,не заради самите години,просто мисленето на 18 годишно момиче би трябвало да е доста различно от това на 16 годишно момче..Все пак ако на теб не ти пречи и ти е приятно с него,защо не?

не го мисли щом ви е яко заедно да не ти пука
    Момиче съм уе

Голям фен Аватара на shaunaa

Re: Приятелят ми е по- малък от мен

Цитирай Първоначално написано от Footbalgirl
    На 18 години съм, но стана така, че си харесах момче, което е с 2 годи по- малко от мен... Заедно сме от 3 месеца, чувствам се добре с него, но като виждам как хората гледат на нас се чувствам неудобно. Толкова ли е странно, че съм по- голяма, грешка ли е, че съм с него?
    Да звучи странно, но какво е значението и ми е чудно защо изглежда странно момичета като е по-голяма,а като някой с 10 години по-голям, от 13годишното момиче с което излиза хич не има изглежда страннно незнам. Незнам как се нарича това отношение, но един вид леко прилича на дискриминация(да знамм, че не е такова, но не нз коя е думата за това и тази ми се стория най-подходяща) Моите родители имат 3 г разлика и мама е по-голяма. А щом си се обичате, да не ти дреме за другите, запомни, че ти неживееш за тях !! Ако те интересуваше мнението на всеки един, досега да си се гръмнала, затов а не се измъчвай и продължавай с глава нагоре !!!
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на shaunaa

Re: Приятелят ми е по- малък от мен

Цитирай Първоначално написано от Footbalgirl
    Да звучи странно, но какво е значението и ми е чудно защо изглежда странно момичета като е по-голяма,а като някой с 10 години по-голям, от 13годишното момиче с което излиза хич не има изглежда страннно незнам. Незнам как се нарича това отношение, но един вид леко прилича на дискриминация(да знамм, че не е такова, но не нз коя е думата за това и тази ми се стория най-подходяща) Моите родители имат 3 г разлика и мама е по-голяма. А щом си се обичате, да не ти дреме за другите, запомни, че ти неживееш за тях !! Ако те интересуваше мнението на всеки един, досега да си се гръмнала, затов а не се измъчвай и продължавай с глава нагоре !!!
    Вярвай в мечтите си !

Град
    София
    скъсай го и след 2 години пак се съберете ,тогава ще сте на една и съща възраст

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Rabiosa0
    На 18 си и ходиш с 16 годишен?..Малко ми е странно,не заради самите години,просто мисленето на 18 годишно момиче би трябвало да е доста различно от това на 16 годишно момче..Все пак ако на теб не ти пречи и ти е приятно с него,защо не?
    мда, попринцип и на мен ми беше странно да чуя, че момиче на моя възраст ходи с по- малко от нея момче, но осъзнах, че от момче до момче има разлика- момче на 16 и момче на 18 могат да мислят по съвсем различен начин и плюсовете да са в полза на шестнадесетгодишния, уважавам мнението ти и благодаря, че го сподели

Coco Chanel

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    хич нема да ти пука, аз ходих с кака 3 години по голяма от мене и всичко беше много добре
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Цитирам страница "Глава IV" от женската книга "Как да убием тези гадове - мъжете!":

"Абсолютно е забранено да бъдете с момче,по-малко от Вас.Това е недопустима грешка.Ако сте от Бургас следвайте следният стереотип - мускулест охранител в дискотека с татуси.Да е луд фен на марката "Adidas",да кара BMW и по възможност да е от Меден Рудник!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си