- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми е по- малък от мен
На 18 години съм, но стана така, че си харесах момче, което е с 2 годи по- малко от мен... Заедно сме от 3 месеца, чувствам се добре с него, но като виждам как хората гледат на нас се чувствам неудобно. Толкова ли е странно, че съм по- голяма, грешка ли е, че съм с него?
There are people wo have money, and people who are rich!
Coco Chanel
Не мисля. Нали казват, че за любовта няма граници във възрастта, а и две години не за кой знае колко много. Стига привидно да не изглежда като много по-малък от теб. Аз също съм харесвала по-малки от мен момчета, но е ставало въпрос за 2-3 месеца.
до 10 години разлика е нормално всичко
Е , не в пубертет възрастта де![]()
какво те интересува какво мислят хората .. гледай ти да си щастлива
Да ни ти пука грам как ви гледат хората или какво казват. Майната му на тяхното мнение. Щом ви е добре заедно, бъдете си заедно![]()
Всъщност да- много съм щастлива с него, нищо, че е по- малък, разбира ме прекрасно и тъй като се познаваме от доста време твърди, че ме обича. Даже се чувствам много по- добре с него, отколкото с предишното момче, което беше колкото мен. Благодаря Ви за мненията!![]()
Coco Chanel
няма нищо лошо в това, щом всичко е наред между вас !
успех![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Епа щом му се кефиш начи всичко е наред. 2 години не са много на вашата възраст![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нали ти излизаш с него , не "хората"...Щом си щастлива - всичко е както трябва.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
В случая не можеш да направиш нищо, няма как да го накараш да стане 2 години по-голям. Щом се обичате къв е проблема? Какво ти пука какво мислят те, мислиш ли че ще се почувстваш по-добре ако скъсаш с него `щот е по-малък ?![]()
<3 d(ˆˆ)b
Две години не са много. Пък и щом казваш, че си щастлива да не ти пука какво казват хората или как ви гледат.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
и аз съм била с по-малък от мен.Аз на 18 той на 16 ... Да не ти пука ако ти е добре с негоПървоначално написано от sunman
![]()
Ужасно много се радвам на момичета които биха се навили да си имат приятел по малък от тях!!В тези времена момчето трябва да е минимум 3 години по-голямо от теб ;Х всички момичета от малки пораснаха много бързо - да.
Най-тъпият пост в света.Първоначално написано от funkey
Вие на колко сте?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Най-важното е на вас да не ви е проблем.
Мнението на другите е без значение.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
точно.Първоначално написано от cigarettekisses
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
На 18 си и ходиш с 16 годишен?..Малко ми е странно,не заради самите години,просто мисленето на 18 годишно момиче би трябвало да е доста различно от това на 16 годишно момче..Все пак ако на теб не ти пречи и ти е приятно с него,защо не?![]()
Да звучи странно, но какво е значението и ми е чудно защо изглежда странно момичета като е по-голяма,а като някой с 10 години по-голям, от 13годишното момиче с което излиза хич не има изглежда страннно незнам. Незнам как се нарича това отношение, но един вид леко прилича на дискриминация(да знамм, че не е такова, но не нз коя е думата за това и тази ми се стория най-подходяща) Моите родители имат 3 г разлика и мама е по-голяма. А щом си се обичате, да не ти дреме за другите, запомни, че ти неживееш за тях !! Ако те интересуваше мнението на всеки един, досега да си се гръмнала, затов а не се измъчвай и продължавай с глава нагоре !!!Първоначално написано от Footbalgirl
Вярвай в мечтите си !
Да звучи странно, но какво е значението и ми е чудно защо изглежда странно момичета като е по-голяма,а като някой с 10 години по-голям, от 13годишното момиче с което излиза хич не има изглежда страннно незнам. Незнам как се нарича това отношение, но един вид леко прилича на дискриминация(да знамм, че не е такова, но не нз коя е думата за това и тази ми се стория най-подходяща) Моите родители имат 3 г разлика и мама е по-голяма. А щом си се обичате, да не ти дреме за другите, запомни, че ти неживееш за тях !! Ако те интересуваше мнението на всеки един, досега да си се гръмнала, затов а не се измъчвай и продължавай с глава нагоре !!!Първоначално написано от Footbalgirl
Вярвай в мечтите си !
скъсай го и след 2 години пак се съберете ,тогава ще сте на една и съща възраст![]()
мда, попринцип и на мен ми беше странно да чуя, че момиче на моя възраст ходи с по- малко от нея момче, но осъзнах, че от момче до момче има разлика- момче на 16 и момче на 18 могат да мислят по съвсем различен начин и плюсовете да са в полза на шестнадесетгодишния, уважавам мнението ти и благодаря, че го споделиПървоначално написано от Rabiosa0
![]()
Coco Chanel
хич нема да ти пука, аз ходих с кака 3 години по голяма от мене и всичко беше много добре
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Цитирам страница "Глава IV" от женската книга "Как да убием тези гадове - мъжете!":
"Абсолютно е забранено да бъдете с момче,по-малко от Вас.Това е недопустима грешка.Ако сте от Бургас следвайте следният стереотип - мускулест охранител в дискотека с татуси.Да е луд фен на марката "Adidas",да кара BMW и по възможност да е от Меден Рудник!"