.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ти какво - не си сигурна във връзката си ли ?

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ Явно. Не си на 14 години, нито на 16, а на 18. На тия години би трябвало вече да си по-уверена в себе си, а не вечно да търсиш одобрението на другите и да се съмняваш в решенията си всеки път, когато те гледат с неодобрение.

Плюс-минус 3 години, на кого (трябва да)му дреме въобще? Важни сте само вие двамата, хората ги остави да си живеят техния живот и не позволявай да ти казват как ти да живееш своя.

Град
    Хасково
    Не че не съм сигурна във връзката си. Исках да видя мнението на другите за такава връзка. Повече от сигурна съм в чувствата си, не ми пречи, че е по- малък от мен, притеснявах се дали няма да се подиграват на него... Харесвам отношенията ни и се старая да ги запазя!
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Footbalgirl
    Не че не съм сигурна във връзката си. Исках да видя мнението на другите за такава връзка. Повече от сигурна съм в чувствата си, не ми пречи, че е по- малък от мен, притеснявах се дали няма да се подиграват на него... Харесвам отношенията ни и се старая да ги запазя!
    ще му завиждат майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Щом ти харесва, бъди си с него!
    К'во ти дреме за мнението на околните?

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ще му завиждат майна
    силно се надявам да е така
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Да не ти пука к`во мислят...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Една позната ходи с момче,което е 2 години по-малко..но вече доста време ходят..може би 2 3 години..не мисля,че е от голямо значение на колко години е (е стига да не е 6 7 години по-малък) .. А и зависи дали си свикнала да ходиш с някви по 4 5 години по-големи от теб..тогава може да ти е странно в началото ..
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Senior Member Повече от фен Аватара на CBETO3APA
    Щом се обичате , да не ти пука какво мислят другите ...
    Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас

: ))

Не са важни годините,важно е какво чувствате двамата.А щом се обичате годините не са ви проблем
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Повече от фен Аватара на RisingStar
    Град
    Somewhere on the worldd *
    Цитирай Първоначално написано от CBETO3APA
    Щом се обичате , да не ти пука какво мислят другите ...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна

Re: Приятелят ми е по- малък от мен

Цитирай Първоначално написано от shaunaa
    На 18 години съм, но стана така, че си харесах момче, което е с 2 годи по- малко от мен... Заедно сме от 3 месеца, чувствам се добре с него, но като виждам как хората гледат на нас се чувствам неудобно. Толкова ли е странно, че съм по- голяма, грешка ли е, че съм с него?
    Да звучи странно, но какво е значението и ми е чудно защо изглежда странно момичета като е по-голяма,а като някой с 10 години по-голям, от 13годишното момиче с което излиза хич не има изглежда страннно незнам. Незнам как се нарича това отношение, но един вид леко прилича на дискриминация(да знамм, че не е такова, но не нз коя е думата за това и тази ми се стория най-подходяща) Моите родители имат 3 г разлика и мама е по-голяма. А щом си се обичате, да не ти дреме за другите, запомни, че ти неживееш за тях !! Ако те интересуваше мнението на всеки един, досега да си се гръмнала, затов а не се измъчвай и продължавай с глава нагоре !!!
    По темата - да не ти пука

По поста, който копирах горе - знаеш ли изобщо колко е 13+10 ? И кой точно те излъга, че това е нормално

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ще свикнат,щом ти е добре с него - не го изпускай,а хората да си приказват каквото искат.Дори да е странно,важното е 2-мата да сте щастливи.Представи си след време когато ти си на 35,а той на 33 (примерно) тогава на кой ще му пука ?

А си спомням как в 4-ти клас 3-токласничетата бяха "лапета", а 5-токласничетата "батковци и каки".

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    А си спомням как в 4-ти клас 3-токласничетата бяха "лапета", а 5-токласничетата "батковци и каки".
    Хаха,да и им викахме "големите" еди кво си,еди що си

Град
    WonderLand
    Аз също имах връзка с по-малко момче.Беше с 2 години по-малко от мен и бяхме заедно около 6 месеца.Наистина в началото е неприятно,да дочуваш шушукания и неуместни коментари,но след време ще приемаш всичко на шега.Поне така беше при мен.Бях пълен непукист,и с времето се отказаха.Така че , не си струва да се притесняваш от хорското мнение.Нищо грешно не правиш :P
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Голям фен

Re: Приятелят ми е по- малък от мен

На 18 години съм, но стана така, че си харесах момче, което е с 2 годи по- малко от мен... Заедно сме от 3 месеца, чувствам се добре с него, но като виждам как хората гледат на нас се чувствам неудобно. Толкова ли е странно, че съм по- голяма, грешка ли е, че съм с него?
    Според мен не го заслужаваш !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Град
    София
    Майка ми живее от 4-5години с приятелят си,а той е с 7години по-млад от нея.Хората до сега нищо не са казали,a и да кажат,те си решават.
    Съветвам те да не ти пука за мнението на хората.Ако се обичате какво значение имат тия 2години?Хората нека си говорят.На хората устите не можеш да затвориш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си