- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми е по- малък от мен
Ти какво - не си сигурна във връзката си ли ?
I'm inlove with a criminal...
^ Явно. Не си на 14 години, нито на 16, а на 18. На тия години би трябвало вече да си по-уверена в себе си, а не вечно да търсиш одобрението на другите и да се съмняваш в решенията си всеки път, когато те гледат с неодобрение.
Плюс-минус 3 години, на кого (трябва да)му дреме въобще?Важни сте само вие двамата, хората ги остави да си живеят техния живот и не позволявай да ти казват как ти да живееш своя.
Не че не съм сигурна във връзката си. Исках да видя мнението на другите за такава връзка. Повече от сигурна съм в чувствата си, не ми пречи, че е по- малък от мен, притеснявах се дали няма да се подиграват на него... Харесвам отношенията ни и се старая да ги запазя!![]()
There are people wo have money, and people who are rich!
Coco Chanel
ще му завиждат майнаПървоначално написано от Footbalgirl
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Щом ти харесва, бъди си с него!
К'во ти дреме за мнението на околните?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
силно се надявам да е такаПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
There are people wo have money, and people who are rich!
Coco Chanel
Да не ти пука к`во мислят...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Една позната ходи с момче,което е 2 години по-малко..но вече доста време ходят..може би 2 3 години..не мисля,че е от голямо значение на колко години е (е стига да не е 6 7 години по-малък) .. А и зависи дали си свикнала да ходиш с някви по 4 5 години по-големи от теб..тогава може да ти е странно в началото ..![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Щом се обичате , да не ти пука какво мислят другите ...![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Не са важни годините,важно е какво чувствате двамата.А щом се обичате годините не са ви проблем![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Първоначално написано от CBETO3APA
По темата - да не ти пукаПървоначално написано от shaunaa
По поста, който копирах горе - знаеш ли изобщо колко е 13+10 ?И кой точно те излъга, че това е нормално
![]()
А си спомням как в 4-ти клас 3-токласничетата бяха "лапета", а 5-токласничетата "батковци и каки".
Първоначално написано от eliyiy
Аз също имах връзка с по-малко момче.Беше с 2 години по-малко от мен и бяхме заедно около 6 месеца.Наистина в началото е неприятно,да дочуваш шушукания и неуместни коментари,но след време ще приемаш всичко на шега.Поне така беше при мен.Бях пълен непукист,и с времето се отказаха.Така че , не си струва да се притесняваш от хорското мнение.Нищо грешно не правиш :P
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
Според мен не го заслужаваш !Първоначално написано от Footbalgirl
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Майка ми живее от 4-5години с приятелят си,а той е с 7години по-млад от нея.Хората до сега нищо не са казали,a и да кажат,те си решават.
Съветвам те да не ти пука за мнението на хората.Ако се обичате какво значение имат тия 2години?Хората нека си говорят.На хората устите не можеш да затвориш.