Здравейте . Искам да си излея душата, защото съм бясна и тъжна. Напоследък много се карам с моята най-добра приятелка. Не знам какво и става. Напоследък се държи студено, изнервено(може и да и се отразяват семейните проблеми, знам ли, но все с мене е такава) Казва, че все аз съм я дразнила и съм виновна. Аз вече започнах да се съобразявам, но един ден сме сдобрени друг ден не (въпреки, че много бързо се сдобряваме) Днес стана така, че бях качила 2 снимки с нея във Facebook и тя в училище като ги видя ми се развика "Влизай веднага във шибаният си профил и махни снимките, знаеше, че не исках да ги качваш" нещо от този род и още малко имам чувството, че щеше да ме набие. И почнахме спора аз и казвах "Какво толкова е станало само заради едни снимки, пък камоли за нещо по-голямо". Да, вярно е признавам си качих снимките без да иска и тя постоянно все нещо не иска да и публикувам или качвам във Facebook ама не знам страшно много ми е гадно ;( ;( не искам да се караме. Много я обичам и държа на нея ;(