- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не знам кой съм
Ежедневно на всички ни се налага да носим маски.Когато сме вкъщи,когато сме в училище,когато сме сред приятели,когато сме сред роднини или когато се запознаваме с непознати.Проблема е там,че след всички тези маски не знам кой съм.Чувствам се уморен от всичко това,просто не съм себе си,може би защото не знам кой съм аз,просто не знам.Имах нужда да споделя с някой,ако може дайте някой друг съвет,мерси!
Не започвай да убиваш, а сложи тая, която най-малко ще навреди на околните.
Позната история.... замисли се коя "маска" я ползваш по-често/тази, която не те кара да правиш големи усилия докато си с нея/ тази, която не те натоварва и се чувстваш добре.... може би това си тии аз много пъти съм се замисляла за това... и аз съм същата... човек с много лица
![]()
nigga stole my bike
Me tooBut, you can use only one mask ...Тази с която си пред семейството. Добър не много затворен и любезен.
Замисли се кой всъщност искаш да бъдеш
![]()
You follow what you feel inside.
It's intuitive, you don't have to try!
It comes naturally, mmmm it comes naturally ..
Спокойно, всичко ще се оправи. Тези неща се случват често в пубертета, ест и мен не ме подминават. Истинското ти аз е когато "свалиш доспехите" и не се преструваш. Преди време четох подбно писмо в Откровено в Браво, ако си го купуваш, потърси този брой, отговора може да ти помогне. Може би ще ти е полезно да си поговориш с един мой фр, той е наясно със себе си и заради това много ми помага(ще ти пиша на ЛС за него)
Аз сам Chuck Norris , а ти си някаф палячо дето търси съвет в някаф форум
Знам как се чувстваш и сега ще ти дам един смислен съвет...
Единственият начин, по който можеш да намериш себе си е да се отделиш от групата си ( обкръжението ти ), да останеш сам със себе си ако ще и за години да е това, но СЕ налага, за да опознаеш себе си. Всеки човек минава през този период рано или късно, но гадното е че повечето откриват кои са доста късно.....Затова действай сега, докато е по раничко.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Аз съм същата. Това, което ми помага е да се запознавам с нови хора - излизам с тях, разбирам принципите и интересите им. Тогава разбирам и самата аз какво искам и как да го постигна, каква да бъда. В даскало ми писна от всички чалгарки (да, точно те са проблема, повърхностни са), които се правят на това, което не са. Призлява ми от тях направо. Има една в класа, пълна селянка е. Другите пък `и подражават, за да са един дол дренки. Точно затова сред тях се чувствам себе си, знам каква съм. От хората, с които съм се запознала знам, че струвам като човек. И аз ти предлагам просто да се запознаеш с някой... Било то от интернет или от познати. Защото точно тогава можеш да се държиш като такъв, какъвто си вътрешно!
* това за интернета не знам точно дали е най-подходящия случай за момче де. =D така че остават познатите.