.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl
    Цитирай Първоначално написано от adidaskataWE
    Първо-жалко,че вече се гледа на момичетата като секс кукли.
    Второ-просто не си поставяй това за цел.Постави се на нейно място,ще ти бъде ли приятно някой постоянно да те обсъжда и да говори как иска да те шибне?
    Може би момичето не е такова,просто иска да изглежда добре,както всяко момиче.Не се занимавай с глупости.
    Не съм съгласна. Ако момичето не искаше да `обсъждат как искат да я вкарат в леглото` то щеше да се облича нормално и да се държи нормално. Вярно - има хубаво тяло предполагам, показва го. Но както я описва автора тя не го показва ами направо го навира. Ако не искаше тези от класа й да не `им става` като я виждат, щеше поне да се облича нормално. Щом не го прави значи й е приятно да е обсипана с внимание и т.н.
    хубавото си е хубаво, както и да се облича. а пък и ако такъв и е стила на момичета? как пък да не беше тръгнала да си купува "нормални" дрехи, заради банда загорели пишлемета..

Чакайте бе, като какво да гледа на нея? Тя като какво гледа на него? Ай не се правете на ударени, нито му е приятелка(партньор/приятел) нито нищо, какво трябва да иска да прави с нея? Да пият кафета, да четат списания и да ходят на козметик заедно? Точно така трябва да мисли, сексапилна е - иска да я чука => приема я за жена. Ако има приятелски намерения към нея или тя е повече мъж отколкото жена, или той е повече жена отколкото мъж -.-

Град
    Асеновград
    опитай си късмета до три пъти щото повече е нагло и кифла мифла няма значение и тя е жена .Направи каквото трябва брато ти можеш.Освен ако не е девствена имаш голям шанс
    After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    .. е да, не си задръстен . Хората ти казаха - клати бъдещото гадже, тая едва ли ще ти пусне .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

GrandProtector го каза най-точно

Трябва много добре да си изиграеш картите за готино момиче от класа, а не успееш ли да я чукнеш, цял живот ще я помните и ти и твоите хора от класа. Ако момичето, с което ще ходиш не те побърква поне малко повече, абсурд да я замести - все ще си мислиш, че приятелката ти е по-ниско качество заместител

Мен ми е интересно, дали ако момичето разбере че ти става от нея ще се накефи
    Nothing Last Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си