- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момиче от моя клас
хубавото си е хубаво, както и да се облича. а пък и ако такъв и е стила на момичета? как пък да не беше тръгнала да си купува "нормални" дрехи, заради банда загорели пишлемета..Първоначално написано от OnlyGirl
Чакайте бе, като какво да гледа на нея? Тя като какво гледа на него? Ай не се правете на ударени, нито му е приятелка(партньор/приятел) нито нищо, какво трябва да иска да прави с нея? Да пият кафета, да четат списания и да ходят на козметик заедно? Точно така трябва да мисли, сексапилна е - иска да я чука => приема я за жена. Ако има приятелски намерения към нея или тя е повече мъж отколкото жена, или той е повече жена отколкото мъж -.-
опитай си късмета до три пъти щото повече е нагло и кифла мифла няма значение и тя е жена .Направи каквото трябва брато ти можеш.Освен ако не е девствена имаш голям шанс
After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....
![]()
.. е да, не си задръстен
. Хората ти казаха - клати бъдещото гадже, тая едва ли ще ти пусне
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
GrandProtector го каза най-точно
Трябва много добре да си изиграеш картите за готино момиче от класа, а не успееш ли да я чукнеш, цял живот ще я помните и ти и твоите хора от класа. Ако момичето, с което ще ходиш не те побърква поне малко повече, абсурд да я замести - все ще си мислиш, че приятелката ти е по-ниско качество заместител
Мен ми е интересно, дали ако момичето разбере че ти става от нея ще се накефи![]()
Nothing Last Forever