здравейте .. оределям се като съвсем нормално момче в 10 клас ..... попринцип не харесвам момичета тип - фолк певици .. знаете за кои говоря .. в моя клас има едно такова момиче ..адски секси е ..суперско тяло има облича се много яко и в лицето е супер готина ... проблема е че като повечето "фолк певици" акъла и е до никъде малка обща култура и заинтересованост да научи нещо в училище ... това не пречи обаче на 90 % от момчетата - както и аз - да точим лиги по нея... мацката е супер за секс ... не съм някой задръстеняк ... имам приятели излизам с тях ... на път съм и гадже да имам (момиче коете не е фолк певица ) но въпросът е че някак си повечето момчета от класа сме обсебени да я ебем .. постоянно си говорим кои как ще я оправя как ще я праска и тн а и тя така се държи и облича че просто неможем за спрем това ... често пъти като я видя ми става оная работа и су чудя как да се прикрия .... не е някоя дето лети в облаците .. говорим си но толкова . .. ясно е че сме много различни типове... просто немога да спра да мисля за нея .. само да я опрравя естесвено ... неска запръв път дойде на даскало с клин и направо малккия щеше да излезе навън ..толкова беше секси че още немога да си я избия от главата .. .. незнам - не съм правил секс но тя падне ли ми незнам кво ще я правя ....

според вас какво да направя че да спра да мисля за нея .. ясно е че немога да я наеба а адски го искам

сигурно ще ме обиждате сега .... но наистина искам съвет и дали има някой които е бил в същата ситуация