.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

момиче от моя клас

здравейте .. оределям се като съвсем нормално момче в 10 клас ..... попринцип не харесвам момичета тип - фолк певици .. знаете за кои говоря .. в моя клас има едно такова момиче ..адски секси е ..суперско тяло има облича се много яко и в лицето е супер готина ... проблема е че като повечето "фолк певици" акъла и е до никъде малка обща култура и заинтересованост да научи нещо в училище ... това не пречи обаче на 90 % от момчетата - както и аз - да точим лиги по нея... мацката е супер за секс ... не съм някой задръстеняк ... имам приятели излизам с тях ... на път съм и гадже да имам (момиче коете не е фолк певица ) но въпросът е че някак си повечето момчета от класа сме обсебени да я ебем .. постоянно си говорим кои как ще я оправя как ще я праска и тн а и тя така се държи и облича че просто неможем за спрем това ... често пъти като я видя ми става оная работа и су чудя как да се прикрия .... не е някоя дето лети в облаците .. говорим си но толкова . .. ясно е че сме много различни типове... просто немога да спра да мисля за нея .. само да я опрравя естесвено ... неска запръв път дойде на даскало с клин и направо малккия щеше да излезе навън ..толкова беше секси че още немога да си я избия от главата .. .. незнам - не съм правил секс но тя падне ли ми незнам кво ще я правя ....

според вас какво да направя че да спра да мисля за нея .. ясно е че немога да я наеба а адски го искам

сигурно ще ме обиждате сега .... но наистина искам съвет и дали има някой които е бил в същата ситуация

Според мен е от многото хормони на тия години. Намери си някое гадже, с което да ти е хубаво, да можеш да си говориш с нея, да може и да те задоволява. Според мен само така ще спреш да мислиш как искаш да наебеш няква кифла...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми нали уж ще си проимаш гадже, което не е кифла скоро? Просто ти се прави секс, та две не виждаш, ако скоро правиш секс въпросната сексапилка надали ще ти се струва толкова яка. Хормони.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

и аз мисля така .. както казах съм много близо до това да си имам приянелка .. много се харесваме с момичето и така .. когато съм с нея не мисля за тази от класа ми ... но видя ли я в даскало веднага започват мисилте за секс и тн .. само като и видя тялото и забравям за другото момиче което харесвам а малкия ми приятел се събужда

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Кой клас си ако не е тайна?
    Щом е от класа ти много доста трудно.
    Във всички случай при това както си описал това момиче, без да знам какъв си мога да ти кажа че тя те смята за кретен.(тук без злоба)
    Да се правиш на готин и да го даваш тежко (казвам ти кое търсят този тип момичета), няма да стане защото ти е в класа.
    Слушай сега:
    Говориш неща, който е карат да се чувства още по секси, щом е толкова провокативна както си ни я описал.
    Вкарваш някой майтап, че тя те кефи в началото. От тук тя се надува.
    Сядаш по някой безинтересен предмет до нея и започваш да говорите на някой по лични теми, да избегнеш плоския разговор, като се стремиш да и станеш приятен човек за смислени разговори. Стигнеш ли до там, започва шоуто и виждаш дали тя има симпатии към теб или още я привличат големи батковци. Ако е първото при някой купон може да я дръпнеш и вземе да стане нещо.
    Знам, не ти е приоритет да се влюбиш в такова момиче, но при първия случай за мене шанса е доста малък, поради това че учите в 1 клас.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    детска му работа
    като си на път да имаш гадже, вземи изчукай нея (гаджето)
    а тая ако ти е толкова зор може да я поканиш у вас, ама ме съмнява да ти върже..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Пич аз имам същия проблем, като видя тая от моя клас просто не се сдържам , но се опитай като я видиш да си мислиш за другото момиче което може да ти стане гадже , повярвай ми няма да спреш да мислиш за кифлата от класа ,но поне можеш да замажеш положението така.

Първо-жалко,че вече се гледа на момичетата като секс кукли.
    Второ-просто не си поставяй това за цел.Постави се на нейно място,ще ти бъде ли приятно някой постоянно да те обсъжда и да говори как иска да те шибне?
    Може би момичето не е такова,просто иска да изглежда добре,както всяко момиче.Не се занимавай с глупости.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Цитирай Първоначално написано от adidaskataWE
    Първо-жалко,че вече се гледа на момичетата като секс кукли.
    Второ-просто не си поставяй това за цел.Постави се на нейно място,ще ти бъде ли приятно някой постоянно да те обсъжда и да говори как иска да те шибне?
    Може би момичето не е такова,просто иска да изглежда добре,както всяко момиче.Не се занимавай с глупости.
    Не съм съгласна. Ако момичето не искаше да `обсъждат как искат да я вкарат в леглото` то щеше да се облича нормално и да се държи нормално. Вярно - има хубаво тяло предполагам, показва го. Но както я описва автора тя не го показва ами направо го навира. Ако не искаше тези от класа й да не `им става` като я виждат, щеше поне да се облича нормално. Щом не го прави значи й е приятно да е обсипана с внимание и т.н.
    <3 d(ˆˆ)b

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    Цитирай Първоначално написано от GrandProtector
    Кой клас си ако не е тайна?
    той пича си каза че е от 10ти ма нищо

иначе по темата - мисля че имаш нужда от секс ;D просто тая дет сиг ще тръгнеш с нея си тръгнете и се шибайте и ще видиш че ще мине г-д

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Съфорумниците са прави,че ти се е*e - две не виждаш!

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Имаш голяма нужда от секс.
    Нали ще тръгваш с някакво момиче направи го с нея, а не с тая дето всеки може да я има.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

баси простия

Супер фен Аватара на lubovvv
    размазах се
    Какво можеш да направиш освен да преглътнеш че ти е рано да я чукаш
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от go6ootpo4ivka
    Пич аз имам същия проблем, като видя тая от моя клас просто не се сдържам , но се опитай като я видиш да си мислиш за другото момиче което може да ти стане гадже , повярвай ми няма да спреш да мислиш за кифлата от класа ,но поне можеш да замажеш положението така.
    Както каза ... Земи замажи малко положението, като си мислиш за някоя друга .. Която например те харесва и иска да тръгнете .. Поне ще спреш да мислиш за стотни от секундата, но пак ще го намажеш ;D ... Успех \/

Повече от фен
    От адския нагон е.Ако си хванеш гадже ще се успокоиш-пак ще ти се пецка,ама тва е положението...

Супер фен Аватара на fenasf
    Нищо няма да я направиш ако ти падне. Както си мислиш, че ще я пориш, така чекиджийското ти пишле ще откаже да се вдигне от страх да не се изложиш.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    LOL!!
    Майна,успокой топката,че и на тая дето ше тръгнеш с нея,ако и говориш такива глупости,ще се притесни!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Авторее,много си повърхностен,пренебрегваш факта,че тая мацка,дето ти е в главата,за нищо друго не я бива
    |

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Според мен е от многото хормони на тия години. Намери си някое гадже, с което да ти е хубаво, да можеш да си говориш с нея, да може и да те задоволява. Според мен само така ще спреш да мислиш как искаш да наебеш няква кифла...

Чукай я , сега му е времето, ще съжаляваш после

направи си 1 мазна чекия и нито 1 от описаните момичета -потециални гаджета или там секси саученички няма да са ти в главата- аз така правя

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от baronet
    баси простия
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от baronet
    чрез поръчване
    вземи си поръчай нови вежди

Повече от фен Аватара на kilers
    Дай снимка.

Преди да отидеш на даскало си набии 2-3 чекии. Това според мен е най-добрият съвет.
    Аз съм реалист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си