- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- връзка със скинар
запознах се с един скинар и се държи много яко но единственото нещо което ме спирае че е скинар ,а съм чувала какви ли не неща за за тях ... някой има ли мнение за тях и дали тази връзка ще е полезна за мене
Ако си добро момиче и не се правиш на голямата ра'ота мисля, че няма да имаш проблеми, а много хубава любов.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
за сега всичко е добре но той ми каза че много бързо се превързва а това не ми харесва
Що бе? Тамън няма да го чакаш 30 мин да се превърже.Първоначално написано от bunbonata
![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не се оставяй на предразсъдъците да ти влияят и да ти попречат да изживееш една хубава връзка![]()
LMFAOПървоначално написано от Luidgie
наистина има хора, които се превързват мноого бавно.... имаш късметПървоначално написано от bunbonata
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ау винаги съм искала скин !уникални са
с момичета поне
някво яко е да знеш ,че ще може да те защити
и аз имам приятелче скин ,ноо за жалост нищо повече
имаш як късмет
![]()
Момиче съм уе
Ауу муцка, верно ли?Първоначално написано от yorabbitt
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
И сигурно слуша Еминем ... уе!Първоначално написано от yorabbitt
Защо не го попиташ за убежденията му?Има много аполитични скинари.Не всички пребиват цигани и хора по улиците.Ако имате различни представи като цяло,мисля,че е по добре не се захващаш.
Повечето са позьори с боти от Илиенци. Истински скинове в България, дори да има, са много малко. Останалото е нещо като псевдо ЕМОвщината. 2 татуса, гола глава и боти и вече скинарин, аре бе...
Temet Nosce
벨야카
Мх, колко е яко да знаеш, че приятелят ти е позьор, който пребива хора за кеф. Мдаа.Първоначално написано от yorabbitt
Апф, добре че само скинар може да те защити, ако стане нещо.![]()
с интерес ще следя темата![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
1. исках да напища привързва , объркала съм се! окей?
2. еми той е първото момче което се държи толкова добре.... та дано не сгреша![]()
За Еминем незнам,но имаше няколко истории със тъй наречените скинове,в които споделяха как са избухвали на Тони Стораро.Първоначално написано от burpp
ако беше емо по различно ли щеше да е?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мен ми харесват.
Имала съм гадже скинар.
Сини очи,1.90см,мирис на мъж![]()
Много со лоши като ги предизвикаш.
Иначе са добри.
+1Първоначално написано от error92
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Не, няма да е полезна. Не заради него, а заради теб.Първоначално написано от bunbonata
Докато тръгваш да плуваш в нови води с такива разбирания, никоя от връзките ти няма да е "полезна".
И спря да се върти за миг земята..
Подкрепям!Първоначално написано от error92
* Мацка, не те знам с какви нагласи си, не те знам какво разбираш под ^скинар^, ама да ти кажа две думи - футболно фенче с гола глава, избухващо, както се изрази някой - на Тони Стораро..... Мила, представата ти за скин е много изкривена, както на 99% от хората (вкл. и тези псевдо скинчета, които виждаме по мачове и на митинги на Атака)
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Напълно съм съгласна... дори и тези,които не са скинари...ами и дори всякакъв друг вид... като отидат на диско.. и се почва здравото разцепване... хаха ;Р смешно,нали???Първоначално написано от LadyDaisy
Та по темата... нищо лошо някой да има своя начин на живот..но просто помисли добре,поговори и с майка ти,освен ако не е някоя особа,която няма да те разбере...или с бащати...виж те какво ще ти кажат![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
авторке приятна ли ти е компанията му? излизали ли сте? ако му се кефиш просто се остави на течението, няма смисъл да се спираш , заради хорските предрасъдъци.
от друга страна съм имала кратка връзка с такъв тип " лошо момче " (както уточниха- не е скинар) но след като сложих край почнаха едни заплахи за пребиване, та се наложи да викам мои приятели.. тъжна история. не казвам, че всички са психопати де, прецени си какво е твоето момче и дали ще се получи, момичетата имаме усещане за това.