.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

връзка със скинар

запознах се с един скинар и се държи много яко но единственото нещо което ме спирае че е скинар ,а съм чувала какви ли не неща за за тях ... някой има ли мнение за тях и дали тази връзка ще е полезна за мене

Ако си добро момиче и не се правиш на голямата ра'ота мисля, че няма да имаш проблеми, а много хубава любов.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

за сега всичко е добре но той ми каза че много бързо се превързва а това не ми харесва

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от bunbonata
    за сега всичко е добре но той ми каза че много бързо се превързва а това не ми харесва
    Що бе? Тамън няма да го чакаш 30 мин да се превърже.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Не се оставяй на предразсъдъците да ти влияят и да ти попречат да изживееш една хубава връзка

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Що бе? Тамън няма да го чакаш 30 мин да се превърже.
    LMFAO

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    наистина има хора, които се превързват мноого бавно.... имаш късмет
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

ау винаги съм искала скин ! уникални са с момичета поне някво яко е да знеш ,че ще може да те защити и аз имам приятелче скин ,ноо за жалост нищо повече имаш як късмет
    Момиче съм уе

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от yorabbitt
    ау винаги съм искала скин ! уникални са с момичета поне някво яко е да знеш ,че ще може да те защити и аз имам приятелче скин ,ноо за жалост нищо повече имаш як късмет
    Ауу муцка, верно ли?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    И сигурно слуша Еминем ... уе!

Защо не го попиташ за убежденията му?Има много аполитични скинари.Не всички пребиват цигани и хора по улиците.Ако имате различни представи като цяло,мисля,че е по добре не се захващаш.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Повечето са позьори с боти от Илиенци. Истински скинове в България, дори да има, са много малко. Останалото е нещо като псевдо ЕМОвщината. 2 татуса, гола глава и боти и вече скинарин, аре бе...
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Мх, колко е яко да знаеш, че приятелят ти е позьор, който пребива хора за кеф. Мдаа.
    Апф, добре че само скинар може да те защити, ако стане нещо.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    с интерес ще следя темата
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

1. исках да напища привързва , объркала съм се! окей?
    2. еми той е първото момче което се държи толкова добре.... та дано не сгреша

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    И сигурно слуша Еминем ... уе!
    За Еминем незнам,но имаше няколко истории със тъй наречените скинове,в които споделяха как са избухвали на Тони Стораро.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако беше емо по различно ли щеше да е?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мнол ми е интересно на колко е години това момче..

Град
    София
    Мен ми харесват.
    Имала съм гадже скинар.
    Сини очи,1.90см,мирис на мъж
    Много со лоши като ги предизвикаш.
    Иначе са добри.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Глупостите ви нямат край

Цитирай Първоначално написано от error92
    Глупостите ви нямат край
    +1
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Мега фен Аватара на xoxi

Re: връзка със скинар

запознах се с един скинар и се държи много яко но единственото нещо което ме спирае че е скинар ,а съм чувала какви ли не неща за за тях ... някой има ли мнение за тях и дали тази връзка ще е полезна за мене
    Не, няма да е полезна. Не заради него, а заради теб.
    Докато тръгваш да плуваш в нови води с такива разбирания, никоя от връзките ти няма да е "полезна".
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Гората на Сенките
    Глупостите ви нямат край
    Подкрепям!

* Мацка, не те знам с какви нагласи си, не те знам какво разбираш под ^скинар^, ама да ти кажа две думи - футболно фенче с гола глава, избухващо, както се изрази някой - на Тони Стораро..... Мила, представата ти за скин е много изкривена, както на 99% от хората (вкл. и тези псевдо скинчета, които виждаме по мачове и на митинги на Атака)
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Глупостите ви нямат край
    Подкрепям!

* Мацка, не те знам с какви нагласи си, не те знам какво разбираш под ^скинар^, ама да ти кажа две думи - футболно фенче с гола глава, избухващо, както се изрази някой - на Тони Стораро..... Мила, представата ти за скин е много изкривена, както на 99% от хората (вкл. и тези псевдо скинчета, които виждаме по мачове и на митинги на Атака)
    Напълно съм съгласна... дори и тези,които не са скинари...ами и дори всякакъв друг вид... като отидат на диско.. и се почва здравото разцепване... хаха ;Р смешно,нали???

Та по темата... нищо лошо някой да има своя начин на живот..но просто помисли добре,поговори и с майка ти,освен ако не е някоя особа,която няма да те разбере...или с бащати...виж те какво ще ти кажат
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

авторке приятна ли ти е компанията му? излизали ли сте? ако му се кефиш просто се остави на течението, няма смисъл да се спираш , заради хорските предрасъдъци.
    от друга страна съм имала кратка връзка с такъв тип " лошо момче " (както уточниха- не е скинар) но след като сложих край почнаха едни заплахи за пребиване, та се наложи да викам мои приятели.. тъжна история. не казвам, че всички са психопати де, прецени си какво е твоето момче и дали ще се получи, момичетата имаме усещане за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си