- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос ?
Как да покажа ,че обичам едно момче и да се боря за него ? Какво да правя , как да го правя ?
какви са ви точно отношенията с него?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ъх, стани част от живота му. Много общо е зададен въпроса.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Разкажи малко повече. Какви са отношенията ви, на колко сте години, излизали ли сте?
Не го обичаш, харесваш го, има разлика.
Дай малко повече инфо. и може и да ти дадем съветПървоначално написано от PinkPan7her
Може наистина да го обича. И аз съм обичала човек, с когото бяхме единствено и само на "здравей", не го харесвах, обичах го.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Търси го, покажи му, че не си безразлична, но не се натрапвай. Направи така, че през повечето време да вижда твоята усмихната, шеговита страна, а по-рядко му изливай тъжните си емоции.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Емии , просто му кажи какво чувстваш , но зависи какво е момчето , ако е мил няа проблем , но ако е някаф изрод най-много да ти се изсмее в лицето ..
I JUST DONT GIVE A FUCK !
научете ме и мене как стават тея работи майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ходихме много време , и аз го скъсах просто защото ми беше бясно и нямах на какво да си изкарам яда . След това му казах ,че съжалявам и той ми каза ,че не е сигурен в моите чувства . И двамата сме на 15..
Постъпила си грешно,но всеки трябва да има втори шанс.
Бъди повече време с него.
Правете неща,които обича.
Покажи му го.
Ти най-добре знаеш как.
Ти го познаваш.
Лапешки работи, няма се научите да се здържате. Кво точно му наговори?
Съжалявам, че го казвам, но това са глупости на търкалета. Няма как да обичаш някого, когото не познаваш с всичките му добри и лоши страни, няма как. Няма такова нещо като несподелена любов, има несподелено харесване.Първоначално написано от Soraq
Като за начало, скъсала си го, защото ти е било нервно ?Първоначално написано от fibichkaa
Това можеше да го споделиш с него, вместо да правиш глупости, аз ако бях на негово място вече трудно щях да ти повярвам, че имаш чувства и държиш на мен...
Знам, знам...случая е различен, както на всички 13-14 годишни, не трябва да се съмняваме в това![]()
![]()
постъпила си малоумно. как мислиш, че се е почувствал? а как ще се почувства, ако му кажеш сега, че е било проосто защото си се чувствала нервна ?не мисля, че ще ти обърне внимание повече.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нямам думи... праиш неща,после мислиш... е как да стане...![]()
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..