.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на shaunaa

Как да се справя с това ?

Незнам как да започна, защото това ''здравйте'' се истърка и за това ще карам направо. Когато съм в училище и ме изпитът ме е срам и се изчервявам, немога да говоря пред много хора, защото ме е срам и немога да ообщувам мног с непознати и всичко това е, защото се притеснявам да не се изложа, а всъщност и без много да говоря се излагам с някоя глупост !! И така съвета, за ккойто ви моля е да ми предложите някакъв начин, с който да мога да се справя с това притеснение !! Благодаря предварително !!
    Вярвай в мечтите си !

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Говори си пред огледалото и се отпускай повече. Говори без да ти пука, но с мярка.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Re: Как да се справя с това ?

Цитирай Първоначално написано от shaunaa
    Незнам как да започна, защото това ''здравйте'' се истърка и за това ще карам направо. Когато съм в училище и ме изпитът ме е срам и се изчервявам, немога да говоря пред много хора, защото ме е срам и немога да ообщувам мног с непознати и всичко това е, защото се притеснявам да не се изложа, а всъщност и без много да говоря се излагам с някоя глупост !! И така съвета, за ккойто ви моля е да ми предложите някакъв начин, с който да мога да се справя с това притеснение !! Благодаря предварително !!
    И аз съм така , но понякога трябва да си кажеш I dont give a f**k.
    Nulla

Re: Как да се справя с това ?

Цитирай Първоначално написано от Incineerate
    И аз съм така , но понякога трябва да си кажеш I dont give a f**k.
    ДА не си мислиш че не го правя ?? Постоянно си казвам някакви мотивиращи работи и в мног редки случаи работят !
    Вярвай в мечтите си !

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    В началото е супер трудно.. аз даже заеквах и гласът ми трепереше. С течение на времето и повечето изяви всичко се оправи. Предполагам, че и при теб ще е така. Просто се престраши няколко пъти, бъди колкото можеш по-спокойна и така..
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Споко,едва ли е толкова зле,колкото при мен,когато ме изпитваха по история и 1 час писах на дъската за цар Симеон,а после се оказа,че е трябвало да пиша за Самуил,и това го пропуснах от притеснение. После трябваше да го изтрия и да пиша наново
    |

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Споко,едва ли е толкова зле,колкото при мен,когато ме изпитваха по история и 1 час писах на дъската за цар Симеон,а после се оказа,че е трябвало да пиша за Самуил,и това го пропуснах от притеснение. После трябваше да го изтрия и да пиша наново
    спокойно ще се оправите
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Смяташ ли,че останалите са нещо повече от теб?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Пф как може да не го кажете...

НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всичко си зависи от тебе. Преди , някъде в 6 - 7 клас и аз бях така. Но просто си казах "За какво се притеснявам ?" - при условие , че всички се изцепваме с някоя глупост. Да не ти пука , няма от какво да се притесняваш. А особено пред класа ти.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от psychopath

недей така, че ще го сдухаш още повече ве

Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Цитирай Първоначално написано от psychopath

недей така, че ще го сдухаш още повече ве
    хД спокойно не се убиждам от хора, които са същи като мен и не смятам, че пиша неграмотн. Може да имам греш;ки, но беше от бързане и като пиша на комп. не обърщам внимание, защото бързам
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    И при мен е така в училище.. Просто се отпусни

Цитирай Първоначално написано от shadowcrew
    Смяташ ли,че останалите са нещо повече от теб?
    ми всъщност да, никога не съм имала самочуствието, че съм нещо повече !!
    Вярвай в мечтите си !

Междучасието преди да де изпитат удари 1 бира пък да видиш как ще ти се развърже езика. Имам приятелка която е умна, готина и всичко си и е наред, но понякога като я изпитват направо почва да заеква. Ама при теб щом е постоянно... абе случайно някой от класа да те тормози?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Те повечето от класа и без това не слушат какво говориш. Нали са спокойни, че не са изпитали тях.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от N0pe
    Междучасието преди да де изпитат удари 1 бира пък да видиш как ще ти се развърже езика. Имам приятелка която е умна, готина и всичко си и е наред, но понякога като я изпитват направо почва да заеква. Ама при теб щом е постоянно... абе случайно някой от класа да те тормози?
    НЕ !!
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от N0pe
    НЕ !!
    Тъп/а ли си къв/ква си ? Т'ва беше ебавка тоя/тая го приема на сериозно..
    Only God Can Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си