- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ядете в училище ?
Таа, въпроса ми е ясен .. Какво си купувате в училище през междучасията като храни и напитки ? Имате ли някакъв режим на хранене и колко пари ви излиза обяда за ден ? Хайде споделяйте![]()
![]()
Една Девин минерална, бирени фъстъчки и хамбургер.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Пица,вафли,бейкролс
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
По мое време беше модерно бирите да са преди даскалоПървоначално написано от Beroobs
![]()
Food !!Амииии Събуей ;д и понякога едно пудингче на Клевър :д Мноооого са вкусни ;д
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Предпочитам нещо пакетираноЩото тия пици ,баници и блякс...не знааам ...не ме радват.Вече ми е закон всяка сутрин колата и някоя бейкролсче или някоя мура трио и разни солетки и тн.
maDamn
Тостер и кола, обаче в момента събирам пари и го карам на кроасанче и водичка![]()
Боклуци, които после съжалявам, че съм ял![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
сандвич, пица, бейкролс, марети и още куп глупости..
Не ям нищо на даскало и спестявам... закуските ги лазят мухите и буболечкитеадски е скъпо и опашката се реди до коридора
![]()
Направо отврат. Преди си правех сандвичи ама нещо ме домързя и спрех и тази година си ям чак като се прибера у дома.. огладнявам ама си търпя![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Pretty much..Първоначално написано от fenasf
Някакви гадни хамбургери, бейкролс, вафла.. Просто като имам пари в мен и нещо ми казва да ги похарча..![]()
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Рядко ям в даскало. Нося си от вкъщи. Вчера ядох сърми :д
В даскало по традиция 2 ябълки, ако съм много гладен си купувам кисело млекце и някакви ядки. Ям преди училище и не огладнявам чак толкоз![]()
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Интересно ми стана, че спестявашПървоначално написано от FreshJuice
За седмица колко пари можеш да събереш ? Аз принципно също събирам, но през деня понякога не се сдържам и си купувам по някоя вафла ;д правя сандвичи и така "преживявам" в даскало ;дд бтв нали си женско ? :дд
Ъм, купувам си каквото ми се яде - сандвичи с риба тон, кремвиршка, пица, банан, ябълка......... и други вредни храни. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Плодове. Главно ябълки и мандарини. Като гледам другите как нагъват вафли, джобове, пици, мазнотии още от рано сутринта, ми става бая жал за организма им.![]()
Абе ям само голямото междучасия и си земам един хамбургер.Има един пич дет ги прай мн вкусни.Големи са колкот 2 биг мака и са 100 пъти по-вкусни.И е 2 лева.Може да ви се струва скъпо обаче е божествен и има от всичко по много в него.
И аз така. Не, че не ми се дояждат "боклуци" понякога, ама от известно време се старая да си променя отношението към храната.Първоначално написано от MissChocolate
Но обикновено тия боклуци са ... пици, тостери,хамбургериПървоначално написано от fenasf
Напитки ... вода, кола, и боза ..![]()
Ми към 2 - 2,50 с десерта .. (някой кит - кат .. вафла... шоколад).
Ся да не си помислите, че съм двутонно прасе![]()
You follow what you feel inside.
It's intuitive, you don't have to try!
It comes naturally, mmmm it comes naturally ..
Пия 2 кафета - след първия и след втория час, и ям вафла/солети/бейкролс/мандарини.. понякога пия и сок.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз си хапвам плодов (портокалче,банан ,мандарини,ябълка) и си вземам мляко от тея на Данон или бисквити Белвита ( заищат ме доста) и пия водичка ,не съм фен на тея сокове и газирани и много рядко ги пия![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))