.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искате ли да изкарвате пари?

Мислите ли в момента за работа или как ще изкарвате пари? Напоследък все повече се замислям за това. Сега нямам нужда, родителите ми подсигуряват всичко необходимо, но мисля за времето, когато ще трябва да се изхранвам сам. Желанието ми е да работя нещо, което ми доставя удоволствие, влече ме, не е на едно място, и не е пред компютър през цялото време. Но искам и работата ми да е добре платена (то кой не иска). Ще ми се да работя за себе си, да съм независим. Дори и сега си мисля какво мога да правя през свободното си време, което може да ми носи доходи. Пак казвам-не че нямам пари, а просто да си печеля свои собствени ще ми носи голямо удовлетворение.

Вас налягат ли си подобни размисли?

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Не.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Аз мисля това лято да работя нещо, но не искам да съм сервитьорка или пък шивачка, но само това предлагат тук, така че не знам.

Супер фен
    преди да, но сега не, защото съм се отдала на ученето
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Определено искам да изкарвам пари, които да си ги харча само и единствено за мен ( дрешки, обувки, забавления.. ), за жалост все ище съм малка.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Искам,но нямам възможност.Под 18 си е почти невъзможно.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ами аз лятото ходя при майка ми в чужбина и й помагам в работата.Тя после ми дава парички или ми купува нещо.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Ами аз лятото ходя при майка ми в чужбина и й помагам в работата.Тя после ми дава парички или ми купува нещо.
    оо значи си късметлия/ка

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да , иска ми се да работя и да си имам пари. Вярно е , че родителите ми ми подсигуряват всичко , но просто не ми се иска да им създавам излишни разходи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    от следващото лято почвам
    ще си намеря работа (ще съм на 17)
    хем ще се уча на нещо, хем ще помагам с бюджета..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Да , иска ми се да работя и да си имам пари. Вярно е , че родителите ми ми подсигуряват всичко , но просто не ми се иска да им създавам излишни разходи.

Град
    София
    Като общак работих миналото лято за 1 седмица. Доста е тежко, а заплащането за такъв труд е малко ! Поне видях защо трябва да уча
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Има време да мисля за това.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Естествено, че всеки, на който не му стигат парите от родителите, иска да изкара допълнително. Всеки си има различни нужди, иска различни неща, а много от тях са материални и за това трябва средства. Надявам се да работя следващото лято
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Помагала съм в семейния бизнес до сега с мръсната, гадната, черна работа, като не са ми давали допълнителни пари. Парички в бонус ми дават само, когато наще имат в повече, а това са редки моменти. Изобщо не ми харесва бачкането. Знам защо е важно да уча.

Има много начини, единия от тях е точно свързан с компютри вместо да седите в фейсбук, си направете 1 блог и пишете примерно за това което обичате да правите и сложете някакви гоогле адсенс реклами или пък си земете афилейт програми и промотирайте даден продукт. Много пари се изкарват ако се развиете добре и е хубав сайта ви или блогът и има печалба ще изкарвате 500 лева + на месец. Това е за непълнолетни но също става и за пълнолетни. Имам 1 приятел който е на 21 години и цял ден си клати краката и взима по 5-6к месечно . Той има просто 5 сайта като секи от тях му носи примерно по 300 400 лева а отделно и прави сайтове за дадена цена .

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз искам нещо да работя,ама няма какво просто.
    Занимавам се с козметика и съм консултант,печеля е силно казано,но поне си изкарвам за джобни пари. Това е единственото,което измислих да се занимавам.
    Иска ми се след някоя година лятото да се занимавам с нещо,ама има време.

Цитирай Първоначално написано от playfootball6 Виж мнението
    Пак казвам-не че нямам пари, а просто да си печеля свои собствени ще ми носи голямо удовлетворение.

Вас налягат ли си подобни размисли?
    Всъщност да, обезпечен съм финансово от нашите, но това което си изкараш сам си е най-сладко.Пък и напоследък все повече осъзнавам стойността на парите и гледам да не съм им в тежест.Като искам допълнително пари отивам и си ги заработвам.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    София
    Мисля, да но следват матури и уча за тях. Догодина вече ще е спешна работата, та се опитвам нещо от сега, ама ще заминаваме скоро и пак не е опция. Като се върнем от почивката - тогава.

Някой да знае какво мога да работа на 14 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си