- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искате ли да изкарвате пари?
Мислите ли в момента за работа или как ще изкарвате пари? Напоследък все повече се замислям за това. Сега нямам нужда, родителите ми подсигуряват всичко необходимо, но мисля за времето, когато ще трябва да се изхранвам сам. Желанието ми е да работя нещо, което ми доставя удоволствие, влече ме, не е на едно място, и не е пред компютър през цялото време. Но искам и работата ми да е добре платена (то кой не иска). Ще ми се да работя за себе си, да съм независим. Дори и сега си мисля какво мога да правя през свободното си време, което може да ми носи доходи. Пак казвам-не че нямам пари, а просто да си печеля свои собствени ще ми носи голямо удовлетворение.
Вас налягат ли си подобни размисли?
Не.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Аз мисля това лято да работя нещо, но не искам да съм сервитьорка или пък шивачка, но само това предлагат тук, така че не знам.![]()
преди да, но сега не, защото съм се отдала на ученето![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Определено искам да изкарвам пари, които да си ги харча само и единствено за мен ( дрешки, обувки, забавления.. ), за жалост все ище съм малка.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Искам,но нямам възможност.Под 18 си е почти невъзможно.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами аз лятото ходя при майка ми в чужбина и й помагам в работата.Тя после ми дава парички или ми купува нещо.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
оо значи си късметлия/каПървоначално написано от ImmortalSportFreak
Да , иска ми се да работя и да си имам пари. Вярно е , че родителите ми ми подсигуряват всичко , но просто не ми се иска да им създавам излишни разходи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
Като общак работих миналото лято за 1 седмица. Доста е тежко, а заплащането за такъв труд е малко ! Поне видях защо трябва да уча![]()
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Има време да мисля за това.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Естествено, че всеки, на който не му стигат парите от родителите, иска да изкара допълнително. Всеки си има различни нужди, иска различни неща, а много от тях са материални и за това трябва средства. Надявам се да работя следващото лято![]()
Помагала съм в семейния бизнес до сега с мръсната, гадната, черна работа, като не са ми давали допълнителни пари. Парички в бонус ми дават само, когато наще имат в повече, а това са редки моменти. Изобщо не ми харесва бачкането. Знам защо е важно да уча.
Има много начини, единия от тях е точно свързан с компютри вместо да седите в фейсбук, си направете 1 блог и пишете примерно за това което обичате да правите и сложете някакви гоогле адсенс реклами или пък си земете афилейт програми и промотирайте даден продукт. Много пари се изкарват ако се развиете добре и е хубав сайта ви или блогът и има печалба ще изкарвате 500 лева + на месец. Това е за непълнолетни но също става и за пълнолетни. Имам 1 приятел който е на 21 години и цял ден си клати краката и взима по 5-6к месечно. Той има просто 5 сайта като секи от тях му носи примерно по 300 400 лева а отделно и прави сайтове за дадена цена
.
И аз искам нещо да работя,ама няма какво просто.
Занимавам се с козметика и съм консултант,печеля е силно казано,но поне си изкарвам за джобни пари. Това е единственото,което измислих да се занимавам.
Иска ми се след някоя година лятото да се занимавам с нещо,ама има време.
Първоначално написано от eliyiy
Мисля, да но следват матури и уча за тях. Догодина вече ще е спешна работата, та се опитвам нещо от сега, ама ще заминаваме скоро и пак не е опция. Като се върнем от почивката - тогава.