Цитирай Първоначално написано от teodorakehaiova
Цитирай Първоначално написано от LoXx
Споко, кажи на класната ви какво прави той и че не искаш да седиш до него, че искаш да си сама на чин.

И освен това тоя няма ли някви недостатъци?? Аз мн мразя да ми се правят на "голямата работа" и им намирам слабото място, пробвай и ти, пък ако не стане казваш на класната да те сложи сама на чин или си сядай на който щеш чин, ако я чакаш нея....ии на тоя и на класната я fuck off
Аз точно това направих . Седнах си на чина до момчето до което винаги съм си стояла .. и не смятам и да се местя . Но имам огромно желание да си отмъстя , защото не само аз съм била обиждана и унижавана от него .. и други съученици също . Колкото до слабо място не знам .. но има предмети в които той е много добър и се вбесява , ако някои изкара по-висока оценка от неговата .. изглежда , че това ще съм аз
Щом и други са били унижавани недей да влизаш в компания срещу този, защото накрая ти ще го ЯДЕШ! А за проблемното момиче, абе не знаеш ли, че момичетата няма кой да ги бие(не в буквалния смл.) тей че да не ти пука и пълен ИГНОР