.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Не знам към кого да се обърна ..

Класната днес реши да направи разместване и всяко момче изтегли лист с номера на момиче . По ирония на съдбата моя номер изтегли най-самовлюбеното, егоистично , високомерно момче в цялото училище . Започна да недоволства и всеки път щом го попитаха с кой ще стои на чин той казваше моето име с презрение и отвращение . За първи път в целия ми живот се почувствах като някакво нищожество и адски обидена . Започна да говори как нямал да идва на училище и т.н. , а класната просто ме погледна със съжаление . Излязох от класната стая и си тръгнах . Не можех да понасям повече думите му .
    Въпросът ми е как да се справя с хората с високо самочувствие без покритие ? С тези , които се мислят едва ли не за " Богове " . Знам , че не съм едно от най-популярните и харесвани момичета в училище , но това не им дава право да се държат така !
    Не е най-подходящото място да се оплаквам , но исках да споделя .

Супер фен Аватара на Fiction7577
    И на мен ми се е случвало, но беше доста отдавна. Или въобще не му обръщай внимание, или кажи на класната си, че искаш да седиш сама на чин. Ако не се съгласи, колкото и тъпо дори да звучи, говори с родителите си. Те ще ти помогнат с каквото могат, най-малкото, ще те преместят да не стоиш с него.

Повече от фен
    Ами следващият път, когато ти каже името с презрение му кажи на висок глас, така че всички да чуят, че и ти не си падаш по самовлюбени , надути момченца, но...
    Все пак това момче няма ли си слабо място? Крив нос, пъпки, лоша коса, слаби оценки, кофти бивше гадже, резулна ситуация в миналото..ако има дохвърли нещо за слабото му място, но винаги на висок глас, за да чуят всички и да го хване срам.

Повече от фен Аватара на antineutral

Re: Не знам към кого да се обърна ..

Просто помоли класната да те премести. Покажи, че ТИ не искаш да седиш с него, защото подбиваш собственото си реноме с тоя паляк. Ако ти откажат, бойкотирай без да ти пука и си сядай на друг чин! Защото така нещата ще стигнат до генерално обсъждане и ще се види що за "кавалер" си си изтеглила с номерчето.

По другия ти проблем ще трябва да поработиш. Върху собственото си самочувствие...с покритие Поразгледай кое те дразни в тези хора, как се чувстваш сред тях. Какво в собственото ти отношение към тях ти харесва и какво не. Какво от него можеш да промениш и какво не и т.н.

Просто отказваш да седиш до него.
    Заплаши, че няма да присъстваш в часовете, ако не те преместят.
    Кажи, че в никое друго училище го няма това и навсякъде разпределят учениците да седят по номера.
    Никой не може да те принуди да седиш до неприятен за теб човек.
    За вас учителите някакви богове ли са, че да им изпълнявате тъпотиите?
    Овчици..

Супер фен Аватара на fenasf
    Е ти като си нищожество, какво очакваш?! Спри да бъдеш задръстенячка и всичко ще се оправи :P
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Е ти като си нищожество, какво очакваш?! Спри да бъдеш задръстенячка и всичко ще се оправи :P
    Ахахах .. ти май не разбра , че не искам да съм като тях - " Мис Голямо самочувствие без покритие " ... не ми е нужно ничие внимание . Единственото нещо , което съм искала е уважение , защото с нищо не съм заслужила да се държи така с мен . Пък и няма страшно , една от лошите черти в характера ми е , че не оставам длъжна What goes aroud comes around .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    1. Кажи на класната, че няма да седиш до този.
    2. Сядай си на друг чин без да ти пука.
    3. Дай му пълен игнор, ТИ няма как да се справиш с хората с голямо самочувствие, обикновено ЖИВОТА се "справя" достатъчно добре с тях.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Прави каквото си поискаш и сядай до който си поискаш. Какво ще слушате класната... Я fuck off

(btw имаше една любовна история дето почваше така)

Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него.

Въобще не му обръщай внимание! Моят случай е подобен, само че с това момче не стоим на един чин. Миналата година ме побърка, щях да се местя в друго училище заради него. Но мисля, че всичко отмина. Дай му игнор! Говори с класната ти да те премести и най-добре, седни си самичка на някой чин. Ако тя не излезе човек, говори с вашите, те са хората, на които можеш да разчиташ и които със сигурност ще ти помогнат в тази ситуация. Само не му забелязвай на това момче. Вземеш ли да му се връзваш, да ти става гадно или да му отвръщаш става по-зле, повярвай ми, изпитала съм го на свой гръб! И горе главата! Няма заради някакъв си мухлю да се сдухваш и да ти е гадно, я, ама де. Общувай с хората, с които ти е приятно и с които можеш да говориш.
    Искай това, което другите не искат. Искай това, което другите не могат. Искай това, което другите мислят че имат. Искай надеждата и приятелите и няма вече да ти трябва нищо!

Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!
    Споко, кажи на класната ви какво прави той и че не искаш да седиш до него, че искаш да си сама на чин.

И освен това тоя няма ли някви недостатъци?? Аз мн мразя да ми се правят на "голямата работа" и им намирам слабото място, пробвай и ти, пък ако не стане казваш на класната да те сложи сама на чин или си сядай на който щеш чин, ако я чакаш нея....ии на тоя и на класната я fuck off

Цитирай Първоначално написано от LoXx
    Споко, кажи на класната ви какво прави той и че не искаш да седиш до него, че искаш да си сама на чин.

И освен това тоя няма ли някви недостатъци?? Аз мн мразя да ми се правят на "голямата работа" и им намирам слабото място, пробвай и ти, пък ако не стане казваш на класната да те сложи сама на чин или си сядай на който щеш чин, ако я чакаш нея....ии на тоя и на класната я fuck off
    Аз точно това направих . Седнах си на чина до момчето до което винаги съм си стояла .. и не смятам и да се местя . Но имам огромно желание да си отмъстя , защото не само аз съм била обиждана и унижавана от него .. и други съученици също . Колкото до слабо място не знам .. но има предмети в които той е много добър и се вбесява , ако някои изкара по-висока оценка от неговата .. изглежда , че това ще съм аз

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от teodorakehaiova
    Цитирай Първоначално написано от LoXx

Аз точно това направих . Седнах си на чина до момчето до което винаги съм си стояла .. и не смятам и да се местя . Но имам огромно желание да си отмъстя , защото не само аз съм била обиждана и унижавана от него .. и други съученици също . Колкото до слабо място не знам .. но има предмети в които той е много добър и се вбесява , ако някои изкара по-висока оценка от неговата .. изглежда , че това ще съм аз
    Щом и други са били унижавани недей да влизаш в компания срещу този, защото накрая ти ще го ЯДЕШ! А за проблемното момиче, абе не знаеш ли, че момичетата няма кой да ги бие(не в буквалния смл.) тей че да не ти пука и пълен ИГНОР
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Малко е късно да правиш каквото и да било макар,че има няколко варианта. Още когато беше казал такова нещо трябваше да действаш,защото сега е "след дъжд - качулка"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си