И аз разбирам целта на темата ти, но на (2) е много тесен кръга. Голям почитател на сериозните и ценностните филми съм. Филми като: The Godfather, American Beauty Zeitgeist Fight Club
Музика като Eric Clapton Sting U2
От музиката нищо не харесвам. И да ми ги пуснат, просто не мога да ги усетя със сърцето си. Но вече, виж, филмите са друго нещо. На колко човека от България на моите години им е любим филма ''Американски прелести''? The Godfather е класика. Учудвам се, че го няма филмът на всички времена - "The Shawshank Redemption". Ами "The Green mile''? Къде са?
Музика като Miley Cyrus. Why not? И нея слушам.
Като качествена музика харесвам транс и рок. Даже рокът ми е много по-ценен. Не съм отцяло посветена на метъла, но има песни, които ми харесват. Kings of lion, Coldplay... не ги знам какъв жанр са, но също ми харесват. One Republic са от малкото банди, които си свирят сами песните, с истински инструменти.
Е, мога да кажа, че аз се различават от сегашното поколение с интересите си, но и не се ограничавам. Това, което ме дразни в другите е, че нямат собствени интереси. Просто слушат чалга и гледат някой мега якичък адски брутален маняшки филм, който дават по БТВ.