.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Бременна ли съм?

Правихме секс с приятеля ми без презерватив-той не е свършвал в мен а 2-3-4 сек след като си го извади, но проблема е там че след като свърши пак започнхаме и така няколко пъти - може от преди това да е останала малко сперма. Има ли възможност от предеякулационната течност да съм забременяла и колко голяма е тази възможност?

Супер фен Аватара на djipsito
    За пореден път...

В овулация ли беше ? Ако си далеч от овулация, споко, не си бременна.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

asdlUIEFIWEUF safdgbs
    ем вероятно...........
    Женско съм

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Има.
    И отново:
    -Била ли си в овулация.
    -Ако си била и не желаеш бременност,вземи мерки!
    -След 14 дни тест!
    ***Честито!
    не се научихте,майна, че кат не щете бебе , ще се ебете със гуми!
    maDamn

Не знам не съм сигурна, не мога да си я изчислявам, защото цикъла ми не е редовен. Менструацията ми свърши на 17.10, а аз правих секс на 30.10 и в момента ми закъснява.. утре отивам за тест...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оф, ама сте прости понякога...

ПРЕЗЕРВАТИВИИИИИИИ!!!!

Като не искате - честито бебе.

На колко си?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да, възможно е !

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    за едните 10 минути удоволствие- без презерватив, сега ще трепериш дали си бременна.

Повече от фен Аватара на LDto
    Почнете да четете .... Кат не искаш деца ползвай гума....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от plmko
    Не знам не съм сигурна, не мога да си я изчислявам, защото цикъла ми не е редовен. Менструацията ми свърши на 17.10, а аз правих секс на 30.10 и в момента ми закъснява.. утре отивам за тест...
    Ми щом ти е нередовен не знам, но принципно г/д на около 30 ти се пада да ти е овулацията ... вземи си тест,ама да ти кажа вероятност има. За всеки случай иди на гинеколог,че тестовете бъркат отвреме -навреме.
    maDamn

да, възможно е.. аман от безотговорни създания бе, говорим за човешки животи..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Точно тогава е възможно да си била в овулация. Ако той не го е измил и не се е изпикал след 1вит тек в семепровода е останала сперма, като сложим и предеякулационната .... Амо честито, мислете му име

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Тъпи деца Защо преди да правите нещо не се образовате малко. Хайде сега ревете

Нали знаеш какво казва Чарли - 'По-добре 10 секунди слагане на презерватив, отколкото цял живот да се преструваш, че харесваш футбол.'

Винаги има вероятност. Да, може да се забременее от предеякулационната течност. Да, грешка е било да го правите без презерватив, особено да повтаряте, след като е свършил веднъж.

Щом сте деца, не правете деца. Хората са измислили вече много варианти за предпазване, кои от кои по-достъпни.

Тцттцц....защо правите секс толкова безотговорно.....от 1 седмица насам...всеки ден има по една пусната тема..."Бременна ли съм"? .. е извинявайте,ама тук едвали са медиуми,че да познаят...като не сте сигурни,отидете до аптеката..купете теста...или хапчетата... и краен вариант .. чичо доктор .. Успех , и дано не си бременна!
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Нали знаеш какво казва Чарли - 'По-добре 10 секунди слагане на презерватив, отколкото цял живот да се преструваш, че харесваш футбол.'

Винаги има вероятност. Да, може да се забременее от предеякулационната течност. Да, грешка е било да го правите без презерватив, особено да повтаряте, след като е свършил веднъж.

Щом сте деца, не правете деца. Хората са измислили вече много варианти за предпазване, кои от кои по-достъпни.
    съгласна!

А като ти е нередовен как разбираш,че ти е закъснял?

Мисля,че вече се досети какъв е крайния резултат от предните мнения.И да те попитам миличка,така и така пишеш тема тук,защо не я написа точно на деня когато сте правили "безопасен" секс или не следващия,а реши да изчакаш момента,когато вече нищо не можеш да направиш?!

П.С. Пълна БЕЗОТГОВОРНОСТ !

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Само не можах да разбера момчето измило ли се е и изпикало ли се е?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

аз доколкото разбрах нито едно от двете

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Аре спрете се с тея едни и същи теми като се чудиш дали си бременна отиваш до аптеката и си купуваш тест! Ние не сме ясновидци!
    Като не искаш бебе защо правиш секс без презерватив, а?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си