- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какви момчета ви привличат повече сексуално
какви момчета ви привличат повече сексуално по слаби и релефни или по масивнии
axa
Понеже съм слаба - слаби, със стегнати тела. Поддържани, ама не до мания. Мразя изпъкнали вени и смешно/грозно оформени мускулчета на слаби момчета... Да, и като казвам слаби, нямам предвид по-кльощави от мен ;р
Първоначално написано от antifashionshit
Имаше веКе подобна тема![]()
Пак да кажа : 1и50 по възможност и със бирено коремче... мммм мИчтъ!
А ся сериозно: Не гледам кой знае колко тялото ,просто ако ме грабне с чара си ...
maDamn
стегнати, добре изглеждащи, но не някви масивни машини.. пък и обикновено момчетата с тоя тип тела са с тип характер и държание, което не ми допада.. нормалното, поддържано телосложение на момчето ме възбужда и ме кара да се чувствам защитена, а другият тип по-скоро ме отвращава.
+1Първоначално написано от terry2
Фитнесчето е полезно, но с мярка![]()
+1Първоначално написано от terry2
Масивни![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Масивни момичетаДайте,дайте ги насам
Кирилица!
Sh@d0w
Именно.Първоначално написано от Biskfitka
Моят мъж е такъв.
Стройни и стегнати.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Glorybox, благодари на родителите си ако си по красив/красива от това женище.
И за това благодаря, а нямаше да я закачам, ако не беше заядлива на всичкото отгоре.Първоначално написано от shadowcrew
cyanide smells nice
Искам да видя мъжа ти :д Не, сериозно, интересно ми е.Първоначално написано от miminko
Излъчването е от значение, не релефът и мускулите.
А пък по улицата сякаш се заглеждам предимно по високи и стройни, не масивни. А умереният релеф е приятен бонус.
Никой не й е виновен,че изглежда така.Аз изглеждам добре,защото така искам и на мен не ми е приятно да съм занемарен,дебел,отпуснат или зле облечен. А това момиче определено си похапва по 1-2 тортички на ден ... няма лошо стига да има кой да и се "радва"Първоначално написано от Glorybox
Уплаших се от тази снимка.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мъже.. Масивни и високи
Мисля, че е крайно грозно да се подигравате на някого заради външния му вид. Това, че вие изглеждате по-добре, не ви прави повече хора.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Никой не се подиграва за външния вид, а за несъответствието между външен вид и претенции. Като добавим и константното правене на оборотна... да, за подиграване си е.
Мими... нещо, което не знаеш? Оставям женското любопитство да те яде отвътре :д :*
yeah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…