.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    масивни и огромнииии момчетаааааа

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от terry2 Виж мнението
    стегнати, добре изглеждащи, но не някви масивни машини.. пък и обикновено момчетата с тоя тип тела са с тип характер и държание, което не ми допада.. нормалното, поддържано телосложение на момчето ме възбужда и ме кара да се чувствам защитена, а другият тип по-скоро ме отвращава.
    Аз ходя на фитнес от известно време и аз първоначално мислех, че всички там са някви злобни и т.н., ама в 99% от случаите всичките са супер пичове с готин характер а у. Знаят как да се забавляват, нищо че не изглежда така.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Един мъж може да ме привлече единствено с начина, по който се държи с мен. Ако ми допада, ако го чувствам близък, ако мога да си говоря с него на всякаква тема и ако не ме съди, обвинява или държи отговорна за постъпките ми. Външния вид не е от голямо значение за мен.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Ох, моля ви се...
    Огромни, за да се чувствам съвсем, съвсем мъничка. Високи, масивни, релефни и с големи, ама много големи ръце.
    Ох, да ! Моя мъж определено отговаря на това описание.

Не си падам по културисти, но определено не ме привличат хилави момченца с телосложение на 12 годишни пубери...

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Не си падам луда фенка на четирикрилните гардероби, но трудно ще ме привлече някой с телосложение на гол охлюв.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Понеже съм слаба - слаби, със стегнати тела. Поддържани, ама не до мания. Мразя изпъкнали вени и смешно/грозно оформени мускулчета на слаби момчета... Да, и като казвам слаби, нямам предвид по-кльощави от мен ;р
    Мразиш изпъкнали вени омг изпъкналите вени са признак ,че няма излишна мазнина и признак на тренирано тяло пълни глупости ми говориш чак ми става смешно

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от oH3u Виж мнението
    Мразиш изпъкнали вени омг изпъкналите вени са признак ,че няма излишна мазнина и признак на тренирано тяло пълни глупости ми говориш чак ми става смешно
    Това не значи, че трябва да я привличат такива...

Цитирай Първоначално написано от error92 Виж мнението
    Това не значи, че трябва да я привличат такива...
    е как тялото да е стегнато и поддържано пък да няма изпъкнали вени само това не ми стана ясно.Освен ако не е добре закраглен дето тъпче квото му падне може и да няма.Това е същото като да кажа харесват ми 100 килограмови жени ама стегнати без целолит
    Последно редактирано от oH3u : 12-23-2011 на 13:27

Супер фен Аватара на HolyShit
    Само дето тва дето търси тя го няма - релефен без изпъкнали добре вени няма.. Освен ако не е някоя шматка на 180 и 60 кг дето ти ще имаш по-голяма ръка от него..Ако е голям и знае кво прави няма да остави тая вода вътре,пък дори и да остави,няма да е много и ще личат пак вени,което ме връща на първите ми 7 думи

иска го хем дълъг хем дебел

Супер фен Аватара на HolyShit
    По-вероятно е да е дълъг 3 метра и дебел 10 км отколкото тва дето тя иска

Пожелавам и докато не открие момчето което е описала мъж да не види

Мега фен Аватара на xoxi
    ^ Злобари.

Моят приятел е висок и слаб. Не е кльощав, но и няма много месце по него.
    Страхотен пример за това, че външният вид въобще не ме вълнува.
    Аз попринцип харесвам по-едри и набити момчета.
    Единственото, което ми е трудно дори да гледам са големите мускули. Изглежда ми страшно изкуствено и не се чувствам добре до такива индивиди.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от baronet Виж мнението
    харесват мен
    Да, сигурно!
    Ще падна..

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    зависи от човека и от излъчването му.. по принцип се старая да нямам тип мъж,защото от опит знам че дори мъжа след който никога не бих се обърнала на улицата може да се превърне в най-сексапилния и най-чаровния след като го опозная по-добре
    а мъжете след които се обръщам на улицата винаги са високи и масивни с бръснати глави и изпъкнали вени.. оххх

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Забелязвам разлика между привличанията в градовете. В София всички хора са различни и не си стремят към един стереотип. В Бургас чак снощи ми стана смешно как всички се опитват да приличат на другия. Замислих се дали и аз да не се татуирам и да се наблъскам със стероиди, а ако стана и охрана в някое заведение направо равен няма да имам.

Неможах да разбера защо всички са решили, че ако са татуирани, с изпъкнали мускули и гледат страшно ще са неустоими. Около тях подскачат едни евтини нискокачествени промоции, все едно си в Карфур на щанда с изтичащата годност, някакви ВИП клиентки които познавали собственика и можели да не си плащат сметката .

Видях и една глупава ситуация в която едно нормално облечено момче, неизглеждащо като останалите си хареса едно момиче и го черпи цяла вечер. На края се появи типичният бургаски сладур - татуиран трикрилен гардероб с надстройка, гледащ лошо и продължително време целеше момичето с капачки и за финал тя си тръгна с него. УНИКАЛНО НЕДОСТЪПНА!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пич, не си ли свикнал вече с тея евтини селянии? Аз съм им свидетел от години и вече доста силно се замислям преди да отида в някоя от 2-3те дискотеки в тоя пуст град. Тук да си прост и нагъл е религия, а в комбинация с това мутреещите се селяндури са нискобюджетни (и като поведение, и като акъл, и като финанси). Затова всички читави бягаме към София, Варна, Пловдив или чужбина, просто щото тея тъпаци превърнаха иначе хубавия град в бясно село и да си нормален е вредно за здравето.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 12-24-2011 на 14:45
    Welcome to the Jungle...

Град
    Бургас - София
    Преди не беше така. Това е от скоро - 2-3 години. Аз от много много малък съм по дискотеките и тогава хората се забавляваха, никой не гледаше страшно, защото имаше хора които не търпяха такова поведение. Работата ми е да се намесвам в проблемите вместо другите, но съм слабичък и по - дребен от останалите с мен и всички се наемат на мен, някакви върли фенове на марката Adidas ми приказват - "Ти знаЙШ ли аз кой съм?"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не знам каква ти е работата, но аз се преместих към София преди малко повече от 6 г. и оттогава все едни и същи неща чувам (и понякога виждам). Дори преди това, като бях гимназист тук (2000-2005), пак си ги имаше проблемите - както на Кръглия бар, Енерджи, Флирт, Огледало/а (така и не й научих точно името), така и на Вакуум, Дабъл, Вселена и т.н. Сегашните пубери може би са една идея по-прости и нагли от онези, но и предишните не бяха стока, гледаха на кръв и бяха готови да направят панаир за най-малкото. Просто такъв е манталитета на масата хора тук.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 12-24-2011 на 15:10
    Welcome to the Jungle...

Град
    Бургас - София
    http://www.disco.bg/NewSite/index.ph...p_image/563059

Тази снимка мисля, че е равна на 10 коментара!

Повече от фен

Нещо по средата бих казала. Не харесвам грамадни мъже, но не и хърбави момченца. Харесва ми да има мускули и добре оформено тяло. Също така големите крака (бедра) и бицепси ги намирам много секси - но всичко с мярката си все пак!

Само да не са дебели,не са мой тип :Д

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Височината за мен не е много важна Дали ще е малко по-висок от мен или ще е 2м. е все тая,но определено искам да е едър,масивен ... Разбира се стегнат,с големи ръце и гръб,къса коса,спортно облекло ... Ммм ... Естествено и излъчването е важно - усмивката и погледа са първото нещо,на което обръщам внимание
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Височината за мен не е много важна Дали ще е малко по-висок от мен или ще е 2м. е все тая,но определено искам да е едър,масивен ... Разбира се стегнат,с големи ръце и гръб,къса коса,спортно облекло ... Ммм ... Естествено и излъчването е важно - усмивката и погледа са първото нещо,на което обръщам внимание
    и аз си падам по същия тип ,но не държа собено да е с спортно облекло..

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    ами...дълга коса(ама не до кръста нали,и да не е няква мазна!),рошава...синеок,но няма особено голямо значение цвета на очите,малко по- висок от мен,но не повече от 5см..със обувки тип Supra...да е нормален като телосложение,нито мускулест,нито хилав,просто естествен...обожавам момчета с дълги и кльощави пръсти леле!!!...еми общо взето е това! [=
    Последно редактирано от smile12345 : 12-29-2011 на 16:37 Причина: правописна грешка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си