.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    LambOfGod, по какъв начин например?
    Не знам какви възможности имаш...
    Ако можеш финансово - храна, учебници, дрехи, хигиена.
    Духовно - ценностна система, морал, религия (примерно), възпитание, образование, бъди опора на тези деца и не им давай да пропаднат, като родителите си.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    LambOfGod, по какъв начин например?
    Не знам какви възможности имаш...
    Ако можеш финансово - храна, учебници, дрехи, хигиена.
    Духовно - ценностна система, морал, религия (примерно), възпитание, образование, бъди опора на тези деца и не им давай да пропаднат, като родителите си.
    Възможно е, но те това, което виждат в дома си, това ще възприемат според мен. Аз - някакъв страничен човек, едва ли ще повлияя особено.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Хората са различни. Това как ще се справят с трудностите в живота зависи от културата, възпитанието и ценностната им система. Е,явно тези двамата нямат необходимото количество и качество от горните 3. Търсят изход с наркотици. Пълна греда, но за тях това е 'лесния' начин. За съжаление потърпевши винаги се оказват дечицата. Ето, на твоите родители също не им е било лесно, но са се справили. Трудно е без пари, а намесят ли се наркотици и алкохол става безнадеждно.
    Нашите бяха женени 20 години (казвам бяха защото татко почина) и не ги бях чула да се карат докато и двамата не изгубиха работата си. Липсата на пари изнервя адски много. Да,скандалите зачестиха, но всичко беше насочено към това аз да съм добре. И бях. Въпреки всичко това те бяха заедно и се бореха заедно. Умирах от яд, че хора с висше работят като продавачка и пазач, но..трябваха пари.
    И ако ще създаваш семейство, колкото и любов да има без пари не става. Положението при тези хора е много по-зле, защото те не правят нищо по въпроса да спрат наркотиците. Не можеш да отгледаш децата им вместо тях, но когато пораснат можеш да ги обогатяваш духовно. Имам предвид с книги. Те трябва да знаят, че има друг начин да се живее, да се образоват и да изградят живота си по по-различен начин от родителите си.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Щом, нито искаш/можеш да помогнеш, нито е твоя работа... Какъв точно е смисъла на темата?
    Да оплюем хубаво приятелите ти?

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Щом, нито искаш/можеш да помогнеш, нито е твоя работа... Какъв точно е смисъла на темата?
    Да оплюем хубаво приятелите ти?
    Не съм казала, че не искам и че не мога. Казах, че е възможно, но не знам как.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си