.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    И аз съм на мнение, че правилно сложен презерватив, който е в срок на годност и не е повреден, е еднакво сигурен както на Дюрекс, така и на Sure. Раздавала съм мн презервативи от типа на Sure и като ми остават 10-15, си ги използвам, до сега скъсан няма.

Иначе ползваме и Дюрекс и Спортекс.
    Преди бях на противозачатъчни заради нередовен цикъл, но трябваше да ги спра, въпреки че ми се отразяваха просто перфектно.
    ++ И ние ползваме Sure и до сега е нямало проблеми

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Когато не съм в овулация или около овулация обикновено го правя без ( имам доверие на партьора си ), ако съм в овулация или около нея със презерватив. Само на Durex имам вяра, но не и онея дебелите extra safe или пък jeans, love, warming тея разновидности не ме кефят. Друга марка не признавам Дори и преди време един идиот като ме караше със друга марка, че му се свидеха 3,40 ( а беше заможен ) го оставих на сухо после го зарязах нещастнкиа Ъъъ сори отплеснах се
    То разлика грам няма. Правила съм с какъвто и да се сетиш вид. Единствено Sure ми бях леко сухи...другите са все тая. Напоследък Mondo на Лидл (12 за 4 лева) или Best Friends на Пени (3 за лев) използваме и нямаме никакви проблеми. Дори са една идея по-овлажнени от Дюрекса. Последните само дето са "маркови" и за това цената им е такава. Правилно поставеният презерватив не се къса.

По темата ползваме презервативи, всякакви и до сега не съм забременявала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си