.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Хаус

Хаус

Здр.Имам проблем с момичетата,май до сега съм нямал сериозна връзка.Причината е,че откакто станах на 14 се местим постоянно, не друг квартал,а държава. Сега вече съм студент и пак съм "нов" тук, но смятам да остана тук за постоянно. Отношенията ми с момичетата до сега са били пълен хаус..В България бях прекалено затворен с момичетата, но в последствие се оправих. Проблемът е, че си оставам много затворен като цяло и трудно се запознавам с нови хора. Попринцип умирам да се размотавам безцелно с авери, но повечето колеги(още ми звучи странно) не са хора, с които имам какво да си кажа. Първите хора, с които се опитах да се запозная се оказаха пълни кретени-лицемери,обратни и т.н...циркът е пълен.. От всички ми изглеждат такива..Май се отклоних от темата..Има момиче, с което си пиша, но не е нищо сериозно..нима е възможно като тя е на другия край на света...Сега ми е тъпо и депресирано, понеже пак съм сам,тъкмо когато си бях намерил приятели на старото място...За капак на всичко имам гаден изпит в четвъртак.. стискайте палци.. ..въпорсът ми е как може да си намеря приятели, които не са пълни боклуци..и смятате ли, че е възможно да поддържаш сериозна връзка с някого, когато знаеш, че няма да го видиш в близките 2-3 години..аз мисля,че не но...не се надявам да получа някакви прозрения от тук, но съм отворен за съвети мрс ако сте изтърпяли да прочетете всичко до тук ;]
    I will shake the world

...

12ред..
    От ТОГАВА всички ми изглеждат такива.
    I will shake the world

Супер фен Аватара на djipsito
    Пише се хаОс ;р

На колко си ? Нормално е в началото всички да ти се струват много странни и да не ти допаднат. Първите месеци го има онова "Тия пък, добре ли са". Ще се нагледаш на всякакви индивиди, ама с течение на времето ще разбереш, че не са толкова "лоши" колкото изглеждат.

Колкото до момичето, не мисля, че има смисъл да се ангажирате с такава връзка. Студент си, поживей си. Не може да отидеш на ново място и всичко да ти е наредено и нагласено както го искаш. Трябва да мине време. Не знам там кви са хората, ама ако са по-отворени, не се притеснявай да общуваш и да се запознаваш. Силно ме съмнява някой да те изгледа странно и да не те отрази.

Отдала ти се е възможност да идеш в друга държава, да опознаеш нова култура, език, нови хора.. По-интересно ли ще ти е да се забиеш пред компютъра ? Реално ква връзка би могъл да имаш с тва момиче, което го спомена, освен чисто виртуална ? Какво ще получиш от тва - само писаници, представи и чешене на пръстите. Илюзия ще е и ще се чувстваш вързан, не за нея, а за компа. В крайна сметка тва излиза.

Гледай си живота, бъди социален, излизай, разглеждай.. много нови неща ще научиш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

...

мерси за съвета, май че си права..на 20 съм..,макар че още гледам "Финиъс и Фърб" и WWF не се чувствам на 20....може би след 5-6 години

П.П. Заглавието е просто маркетингов трик с цел повече разглеждания..нали учим бизнес
    I will shake the world

Град
    София
    Първо - пише се хаОс ,но това вече ти го казаха .
    Второ - WWF не съществува от много време ... съществува ,но не е кеч федерация ,а няква глупост за околната среда с неква панда на логото . Свери си часовника . Нищо чудно ,че жените бегат Аз като видя някоя да ми прави правописни грешки ,бегам далече ..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria

Re: Хаус

Цитирай Първоначално написано от radef20
    смятате ли, че е възможно да поддържаш сериозна връзка с някого, когато знаеш, че няма да го видиш в близките 2-3 години..
    Категорично не. Каква би била тази връзка? Тези неща ги има само по филмите и приказките. Ако не се виждате редовно - нищо няма да потръгне,да не говорим пък за сериозна връзка...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

....

..чудих се дали има смисъл въобще да ти отговарям на злобния коментар..Щом и на теб ти стана ясно, че говоря за wwe, мисля че никой няма да има проблем да го разбере. Това така или иначе беше само вметнато и маловажно..Колко ти е смешен коментара Сякаш си извадка за заядливи и комплексирани хора.. Нямал съм сериозна връзка, поради стечения на обстоятелствата и понеже не съм намерил момиче, което си заслужава..а не защото имам недостатъци във външния вид, интелигентността и т.н. . Все ми е едно дали би избягала или не, понеже аз не се занимавам с такива сдухани хора. Исках отговор на въпроса, който съм задал; всички други мнения и коментари са ми през ...
    I will shake the world

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна

Re: Хаус

Мда, прекалено много кретени има...и аз не мога да си намеря свясна компания, въпреки това си контактувам с много хора и това не е проблем. Сега по темата - да си губиш 2-3 години да чакаш момичето да дойде от майната си - ТВЪРДО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ! Губене на време е, поне това да очакваш нещо сериозно, ако се харесвате може да е нещо като неангажираща връзка С нови хора можеш да се запознаеш по всяко време, а това да не си толкова затворен се оправя...просто трябва да си малко по-контактен. Другото което е можеш да пробваш да завържеш контакт с някой от другите ти колеги, не вярвам в целия университет всички да са обратни, кретени и така нататък, също пробвай да разговаряш със женски

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Beroobs
    Първо - пише се хаОс ..
    Как се пише не е от голямо значение...
    Много се задълбочавате...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си