Пише се хаОс ;р
На колко си ? Нормално е в началото всички да ти се струват много странни и да не ти допаднат. Първите месеци го има онова "Тия пък, добре ли са". Ще се нагледаш на всякакви индивиди, ама с течение на времето ще разбереш, че не са толкова "лоши" колкото изглеждат.
Колкото до момичето, не мисля, че има смисъл да се ангажирате с такава връзка. Студент си, поживей си. Не може да отидеш на ново място и всичко да ти е наредено и нагласено както го искаш. Трябва да мине време. Не знам там кви са хората, ама ако са по-отворени, не се притеснявай да общуваш и да се запознаваш. Силно ме съмнява някой да те изгледа странно и да не те отрази.
Отдала ти се е възможност да идеш в друга държава, да опознаеш нова култура, език, нови хора.. По-интересно ли ще ти е да се забиеш пред компютъра ? Реално ква връзка би могъл да имаш с тва момиче, което го спомена, освен чисто виртуална ? Какво ще получиш от тва - само писаници, представи и чешене на пръстите. Илюзия ще е и ще се чувстваш вързан, не за нея, а за компа. В крайна сметка тва излиза.
Гледай си живота, бъди социален, излизай, разглеждай.. много нови неща ще научиш.
Първоначално написано от antifashionshit