- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вчерашния мач (ММА)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e7bLTDeDRIo[/youtube]
Фёдор Емельяненко vs Джефф Монсон
ГОЛЕМ! Още 1 победа за императора...
Евала и на Монсън, добре се представи! БРАВО и на 2та. ЛЕГЕНДИ!
то густо, то пусто
и ко ма ебе ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
лично за мен доста глупав и скучен мач
може би един от най-слабите на федор
можеше да го смачка а не го направи
Ооо Фьодор,сега си го пускам![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Един приятел, който е зарибен на тема кеч, вика че тези двамата не стрували...![]()
Ааа тупалката на 10:45 е 1 път.Иначе като цяло Фьодор играе доста предпазливо в тоя мач![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
ебаси "силното" представяне на Монсон той сумирано един рунд си го прекара на земата,много слаб противник..въпреки,че съм много голям фен на Федор той не можа да покаже на какво в действителност е способен..
Монсън му се прецака десния крак гледаше повече на борба да го събори, ама ... не става.
тянко турчин умри
то густо, то пусто
Предпазлив, защото силата на Монсон е на земята... Аз лично нямах големи очаквания за този мач или по-скоро не очаквах нещо супер зрелищно, макар и да мисля, че Монсон също имаше шансове.
http://www.allthebestfights.com/shog...video-ufc-139/
е тва е ненормален мач
shogun vs hendo
големи тупаници си хвърлиха и двамата
много по-добър мач от този на Фьодор
a ти си нереално малоумен, да не се обаждаш по-добре..Първоначално написано от whiteterror
има ли фенове на Кимбо?
то густо, то пусто
Само не ми казвай какво да правя, щото си нереално прост и въобще не разбра какво имах предвид.Първоначално написано от Joc
аз не за поста ти, по принцип ти говоря![]()
то густо, то пусто
^ По принцип е добре да си държиш затворен ануса и да не ме намесваш.
иначе ше ме биеш знам![]()
то густо, то пусто
поне ти стана ясноПървоначално написано от whiteterror
![]()
то густо, то пусто
Много "разбирачи" са недоволни от този бой, защото не е имало достатъчно мариз или агресивни, необмислени атаки. Затова и се започнаха всякакви коментари за уредени мачове, остаряващи легенди и тъпотии относно кеч, анимационни филми и т.н.
Истината е, че Федя трябваше да изиграе мача си по точно този начин - хладнокръвно и тактически, а не да попада в клопката на Монсон, който както вече споменахме е звяр на първия етаж, което щеше да доведе до ситуацията от боя с Вердум.