Аз се опитвам да разбера колкото се може повече неща за него и евентуално да стигна до бившата му.Лошото е че не познавам много хора и ще ми е трудно.Той се държи много мило и сякаш дори все едно нищо не е станало,но аз не знам дали вече искам да съм с него.Дори и да няма дете и всичко да е измислица,щом толкова много хора говорят за него,значи има защо.И да ви призная не искам и за мен някой ден да се говори нещо подобно.Интересното е че дори не ревнувам,по-скоро се опитвам да разгадая тези въпроси,но не стигам сама до отговора какво ще правя след като разбера.Получава се много странно и виждам,че той е привързан към мен,но...може би лека полека ще започна да се отдалечавам от него.
Жалко за спомените,разговорите и за мнението,което сама си изградих.Сякаш вече единственото,за което се замислям да се върна към него е мисълта,че ще е жалко заради слухове да спрем до тук,но и това не ми стига за да си кажа,че искам да съм с него.Изморих се да си мисля за тази негова история...а не мога и да я оставя хей така.Не знам дали го заслужава,но времето ще си покаже дали съм направила грешен избор или не.