- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам..
Предполагам,че на много хора се е случвало..но в момента имам сериозна връзка с момче,което наистина обичам,но не спирам да мисля за друго момче..Моля ви дайте ми някакъв съвет,какво да правя...
(съжалявам ако има подобна тема)
Набор 97, сериозна връзка, обичане..
??????
леле
женско
внимавай да не паднеш от двата стола на земята, как се вика.
Бая е болезнено
сиреч избирай по-бързо един от двамата
Не знаеш, как се пише "незнам"
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
сериозна до колкото е възможно на моята възраст...и мерси за корекцията![]()
Първоначално написано от extreme16
както и съжАлявам..
а момчето с което имаш сериозна връзка .. знае ли че ..мислиш за друг ?... смисъл такъв .. казва ли си му че харесваш друго момче![]()
не съм му казала,но той ми призна,че се е усетил...Първоначално написано от pein1
Ако го обичаш толкова много колкото твърдиш тук .. си остани с него смисъл ... не мисли за друг след като го обичаш него ..![]()
1 въпрос Ивче ... искаш ли да си с момчето, което е с теб в момента ..
Стой си на дупето с този с който си, а не да се пробваш с друг с който дори не се знае дали ще се получи.
Ся ти се е паднало да одиш по момчета, без да ти дупчат дупето (надявам се че не е надупчено още). Използвай момента. Има хора се разделят събират и после пак така, тъй че кот и да решиш едва ли ще е фатална грешка.
представям си колко е сериозна връзката ви![]()
избери си единя и бъди с него
Не съвсем. На тая възраст няма смисъл да се заробва със сериозна връзка и когато дойде времето за такава, да не се е наживяла и да не знае какво всъщност търси от една връзка. Не казвам да се разкурвява...Изобщо нямам това в предвид, но чак пък да изпада в дълбоки дилеми с кой да е..няма смисъл . Авторке, направи това, което ти идва от вътре и не му мисли много. Сега ти е времето да правиш избори, било то и грешни. Така ще израснеш.Първоначално написано от DragonLady
по-добре да си остане при момчето .. и да не прави грешка да отива при друг .. все пак имат сериозна връзка, за какво трябва да я разваля ... само защото си е харесала друго момче ? .. прав ли съм Иве ?
Глупава тактика. Животът е кратък, няма вечно да си малка/млада и няма винаги да имаш този избор. Рискувай.Първоначално написано от DragonLady
искам да съм с него,но усещам,че го наранявам по този начин..Първоначално написано от pein1
"по-добре да си остане при момчето .. и да не прави грешка да отива при друг .. все пак имат сериозна връзка, за какво трябва да я разваля ... само защото си е харесала друго момче ? .. прав ли съм Иве ?"
не оспорвам факта,че не трябва да си развалям връзката...![]()
еми какво реши ще зарежеш ли сериозната връзка или ще отидеш да пробваш не сигурното ?![]()
Порасни и бъди по-сериозна. Не се залъгвай с временни увлечения.
Live now, this is your time!
Иве сподели с нас .. какво реши![]()
предпочитам да си остана с момчето,с което съм..Първоначално написано от pein1
... и мс за съвета Boyman
![]()
Според мен е хубаво да оставиш момчето, с което си сега.
Та ти мислиш за други.. не виждам бъдеще в тая връзка, а ти?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Иве .. от колко време сте заедно с това момче, с което си сега![]()