.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Интерпретативно съчинение

Здравейте!
    Имам един голям проблем . Учителката по БЕЛ ни каза че ще имаме интерпретативно съчинение на класната работа която е след по малко от месец. Четох анализи на произведения , четох плана за съчинението ( как се пише ) И плана на дадена тема . Просто незнам какво да напиша . Много ме е страх да не се изложа защото и без това не започнах добре годината по БЕЛ . Много ще съм благодарен, ако дадете някакви съвети как да се подготвя и как да започна да пиша . Много благодаря!

Супер фен
    кой клас си?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Когато ви кажат,какви са ви темите ги търсиш после изваждаш най-важното от темата на един лист и след това го учиш наизуст.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Аз съм 8ми клас, но не мисля, че госпожата ще ни каже каква ще е
    темата предварително. Госпожата е ужасна

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Criss
    Аз съм 8ми клас, но не мисля, че госпожата ще ни каже каква ще е
    темата предварително. Госпожата е ужасна
    от къде си
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Oхх може ли някой да ми помогне? Много се нуждая от помощ. Много благодаря :P

Тук има теми върху всички произведения от 8 клас, потърси това, което ти трябва. Успех!

http://www.neznam.bg/%D1%83%D1%87%D0...B8%D1%86%D0%B8
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Благодаря много ! Обаче така и немога да започна да го пиша това съчинение , да му се невиди :-с

ПЛС Много ми трябва съчинение разсъждение върху "Образът на детето в цикъла Зимни вечери" на Христо Смирненски. Моля ви да е кратко точно и по темата, защото моята класна е във вторник и имам чувството че ще се изложа яко... Благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от Lichknight
    ПЛС Много ми трябва съчинение разсъждение върху "Образът на детето в цикъла Зимни вечери" на Христо Смирненски. Моля ви да е кратко точно и по темата, защото моята класна е във вторник и имам чувството че ще се изложа яко... Благодаря предварително
    Виж тук:

http://www.neznam.bg/%D1%83%D1%87%D0...81%D0%BA%D0%B8

Благодаря но вече ги видях тези, доста са разширени и не са по темата...

Цитирай Първоначално написано от Lichknight
    Благодаря но вече ги видях тези, доста са разширени и не са по темата...
    Съкрати ги, извади си от няколко теми най-важното, което е по твоята тема... Ако чакаш на готово абсолютно същата тема, дълга точно колкото ти искаш, да ти пишат 6, пък ако може и някой друг да го препише вместо теб....

Благодаря направих си го сам...

Едно момче от нашия клас попита госпожата дали ще даде темата предварително и тя каза не . Просто прекрасно . Аз все още немога да започна да пиша, а класната работа наближава . Незнам какво да правя . Моля ви HELP

Как по-точно искаш да ти помогнем?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си