Здравейте ! Имам проблем и вече наистина не занм към кого да се обърна за помощ , за това пиша тук и искрено се надявам да ми помогнете да намеря решение ..
Аз съм на 20 години и от 2 години и половина имам връзка с момче . От близо толкова време водим редовен полов живот . Той ми е първи и единствен за сега . Проблемът е , че в началото изпитвах голямо удоволствие от секса и нямахме проблеми . От година , може би , насам не изпитвам никакво удоволствие от секса с него , имам и болки дори . Нещо , което не мога да си обясня , при положение , че го обичам , привлича ме като мъж и т.н. но въпреки това не мога да изпитам удоволствие от сексуалните ни преживявания. Имам бяло течение от доста време , но го имах и в началото на нашата връзка , което пак не може да е причина за това . Моля ви кажете ми защо може да се случва това . Неприятно е когато правиме секс , аз да не мога да почувствам нищо . чувствам се все едно гледам телевизия или седя на компютъра .. Какво да правя , дали е заради бялото течение , дали не съм болна от нещо , в мен ли е проблема и как да го разреша .. Моля ви помогнете !