.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    Гората на Сенките

Lush Fresh Handmade Cosmetics

Ползвали ли сте козметиката на Лъш? Предимно натурални продукти - невероятен аромат и божествено влияние върху кожата и косата.
    Имам сапун и серум за тяло - не мога да опиша каква разлика усетих още от първия път. Сега смятам да пръсна едни пари за серум срещу пърхот и шампоанче
    Ще се радвам да споделите мнения и опит, ако сте позлвали продуктите на Лъш.

За всички , които харесват тази козметика - от скоро магазин на Лъш отвори врати и в България - София. Мол-а на бул. Цариградско шосе 115. Край на пазаренето от Англия, чакането и оскъпяването от доставка и т.н.
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Продават ли се изобщо в България ?

Погледнах в сайта им един крем и имат два вида парабени...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Продават ли се изобщо в България ?

Погледнах в сайта им един крем и имат два вида парабени...
    и аз се запитах това.Иначе по мненията на момичета,които пускат видеа в нета с мнения а марката,са винаги много позитивни и ако ги вкарат и в България ще съм любопитна да ги опитам

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Обожавам Lush. Преди време използвах една от маските им за лице, беше страхотна.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Гората на Сенките
    Не сте прочели малкия надпис - вече ги има в България. Конкретно магазина в София се намира в Мола на Цариградско.
    Иначе за парабените - че то в някои храни има, в пастата за зъби има - вие все пак няма да ядете кремовете Шегувам се - аз от личен опит мога само да споделя, че наистина продуктите, които използвах дадоха резултат супер бързо
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си