- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Adobe Flash Player
Защо не мога да го обновя? Покозва ми това - http://prikachi.com/images/831/4066831a.jpg![]()
яко shit
ресни модема, че и компа, ако не знаеш как да го изкаш прозореца за обновление за да пробваш ръчно.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Нямаш нет, браузъра по дефолт/по подразбиране ти е на офлайн режим, а рестарта няма да ти помогне, защото ъпдейта няма пак да ти се покаже.
Имам нет щом пиша тука!!! Ааа как да го напрая браузера онлайн?Първоначално написано от torVPN
яко shit
Бързаш ли за някъде, а тоя ъпдейт трябва да ти се появява, когато си включиш компа или зависи дали си задал през определено време да ти се ъпдейтне.Ако си с Уиндолс нормално ИЕ ти е подразбиращ браузър и ако той ти е на офлайн него трябва да оправиш.
Да бързам защото не скам да ми се появява.И да само при включване на win-а се показва.ИЕ ми е по подразбиране майПървоначално написано от torVPN
яко shit
С 'май' нищо не казваш, а браузърите се задават offline от менюто горе в ляво/file и не трябва да имаш отметка на WorkOffline
проверих не е на офлайнПървоначално написано от torVPN
![]()
яко shit
Какво ще го обновяваш, направо си изтегли новата версия от сайта и не се мъчи повече...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
пробвах,ама не става така лесно! Като ми го преинсталираха се мъчих към час час и половина да го инстална и накрая стана,ама с мноу мъкиПървоначално написано от MaGuSs
![]()
яко shit