.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Аутсайдер

Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!

Аутсайдер

Аз съм тотален аутсайдер в класа ми. Не играя на шише или стип покер и нямам фейсбук, затова всички ме мислят за смотана. Приятелите ми казват,че не това определя какъв човек си и мислят, че съм мн готина и сладка. Искам да се приобщя към класа без да правя простотии. Плс кажете ми как!!

Те приятелите ти никога няма да кажат че си грозна....Но няма друг начин да се приобщиш към тях ако не правиш каквото правят и те,тоест няма как да се преобщиш към тях ако нямате нищо общо.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Общувай повече с тях.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

А ти търсиш ли ги ? Отиваш ли при тях ,когато са се събрали или чакаш те да те потърсят? Пробвай някой път да намериш обща тема с тях , да им покажеш,че всъщност си готина и има за какво да си говорите. Не мисля,че е правилно да мислиш някой за смотан , само защото не играе на шише или защото няма фейсбук. Това си е личен избор и няма нищо общо с характера на човек. Хайде успех и дано се похвалиш с приятели в класа скоро

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от pe6oSribata
    Те приятелите ти никога няма да кажат че си грозна....Но няма друг начин да се приобщиш към тях ако не правиш каквото правят и те,тоест няма как да се преобщиш към тях ако нямате нищо общо.
    и аз съм аутсайдер,ама иначе и аз имам fb,имаме много общи интереси,но едно съществено нещо ни различава: не съм нито курва,нито зубрач
    |

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си