- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аутсайдер
Аз съм тотален аутсайдер в класа ми. Не играя на шише или стип покер и нямам фейсбук, затова всички ме мислят за смотана. Приятелите ми казват,че не това определя какъв човек си и мислят, че съм мн готина и сладка. Искам да се приобщя към класа без да правя простотии. Плс кажете ми как!!
Те приятелите ти никога няма да кажат че си грозна....Но няма друг начин да се приобщиш към тях ако не правиш каквото правят и те,тоест няма как да се преобщиш към тях ако нямате нищо общо.
Общувай повече с тях.
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
А ти търсиш ли ги ? Отиваш ли при тях ,когато са се събрали или чакаш те да те потърсят? Пробвай някой път да намериш обща тема с тях , да им покажеш,че всъщност си готина и има за какво да си говорите. Не мисля,че е правилно да мислиш някой за смотан , само защото не играе на шише или защото няма фейсбук. Това си е личен избор и няма нищо общо с характера на човек. Хайде успех и дано се похвалиш с приятели в класа скоро![]()
и аз съм аутсайдер,ама иначе и аз имам fb,имаме много общи интереси,но едно съществено нещо ни различава: не съм нито курва,нито зубрачПървоначално написано от pe6oSribata
![]()
|
![]()