Проблемът е следния: Доста често ходя в селото на една приятелка и там си намерихме страхотна компания и си изкарваме супер. Миналата събота отново бях там на рожден ден, а тази събота имаме план да ходим на Селце, а там е прекрасно до колкото чувам, един приятел има вила там. Но веднъж го бях подхвърлила като идея на майка ми и тя отряза директно, защото там е доста откъснато от света .. Сега дори се дърпа да ме пусне в селото, защото ми станало много всяка седмица да ходя, но е възможно да я навия .. само че за Селце няма почти никакъв шанс. Мога да я излъжа, че отивам в селото а да ида на вилата, но не ми се иска, защото разбере ли, ще загубя доверието и а то не е никак малко и наистина малко хора на възрастта ми имат гласувано такова доверие от родител и такава свобода. А в същото време е наистина много важно да отида, защото мноого харесвам момчето, на което е къщата и той има намерения към мен, вече се случиха някои неща, но все още не ми е предложил, а това ще е перфектният момент ..