.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Да излъжа или не .. ?

Проблемът е следния: Доста често ходя в селото на една приятелка и там си намерихме страхотна компания и си изкарваме супер. Миналата събота отново бях там на рожден ден, а тази събота имаме план да ходим на Селце, а там е прекрасно до колкото чувам, един приятел има вила там. Но веднъж го бях подхвърлила като идея на майка ми и тя отряза директно, защото там е доста откъснато от света .. Сега дори се дърпа да ме пусне в селото, защото ми станало много всяка седмица да ходя, но е възможно да я навия .. само че за Селце няма почти никакъв шанс. Мога да я излъжа, че отивам в селото а да ида на вилата, но не ми се иска, защото разбере ли, ще загубя доверието и а то не е никак малко и наистина малко хора на възрастта ми имат гласувано такова доверие от родител и такава свобода. А в същото време е наистина много важно да отида, защото мноого харесвам момчето, на което е къщата и той има намерения към мен, вече се случиха някои неща, но все още не ми е предложил, а това ще е перфектният момент ..

Ако това момче има нещо към теб, може да почака малко. На твое място бих изчакала малко без да ходя никъде, за да нещата да поотихнат, а през това време бих говорила с родителите си, като опитам да ги убедя, че няма от какво да се притесняват.

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Просто му кажи че няма да може да идиш, харесва ли те още повече ще засилиш желанието за близост.
    Все пак зависи до къде сте - т.е. какво се е случило между вас, но не виждам да е проблем да се видите и поговорите 2-мата обезпокоявани някъде из града където живеете. Ако и 2-мата го искате ще се отпуснете бързо, за това не виждам проблем да не отидеш, макар че сигурно доста ти се иска и на теб самата.
    Личното ми мнение, не се измъквай така, ще имате време за всичко.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Град
    Sofia
    Няма няма, ама според мене си има, все пак родители са. Опознайте се повече, че дори разкажи на вашите за него, ако ти е неудобно да се видят лично като те изпраща някой път.
    Но като цяло най-важното е ти да го опознаеш правилно!
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Трябва ли някой да ви ПРЕДЛАГА все ? Аз лично до сега единствено съм ИЗРАЗЯВАЛ намеренията си, но не съм предлагал с думи (за това по темата става въпрос ) Сподели поне на колко си години, да знаят какво да пишат хората

няя хоийш щото ако ти отпори митрата е много отъкснато от света

Цитирай Първоначално написано от error92
    Трябва ли някой да ви ПРЕДЛАГА все ? Аз лично до сега единствено съм ИЗРАЗЯВАЛ намеренията си, но не съм предлагал с думи (за това по темата става въпрос ) Сподели поне на колко си години, да знаят какво да пишат хората
    ахах, налЕ..
    някак е тъпо тва с предложенията майна.. "идсаш ли да ходим/да бъдем гаджета".. ебаси.. ало, детската градина.. апф.. пък за годините.. едва ли е на повече от 13-14.. макс 15..
    о да.. и сега нападнете ме ,че съм груба комплексарка..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    Sofia
    Ее Вие пък защо така я нападате, дали ще и се обясни в любов, чрез думи, стига да му стиска де, или чрез дела, или чрез простотия, както може момчето така ще постъпи.
    Темата беше за да попита други как биха постъпили...аз казах каквото мислех.

Вижте кво, тая тема е за да видя мнения на хора, които искат да помогнат, а не някви дето се праят на интересни. Така, че ако имате някакви претенции към темата, запазете ги за себе си. А на тези които ми дадоха съвет, благодаря! Колкото до възрастта ми, на 16 съм и под предложение нямам предвид "Искаш ли да станем гаджета". Нещата не са толкова прости, колкото си мислите, както казах случиха се някои неща и не смятам да разказвам всичко. Става въпрос за родителите ми, а не за момчето .. Вече реших как да постъпя, благодаря все пак.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен е по-добре да не лъжеш вашите. Можеш да пропуснеш един купон. Ако те хванат и наистина загубят доверие в теб, има голям шанс да изпуснеш доста повече купони. Той би трябвало да те разбере.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не рискувай доверието ,което имаш за вероятността да се получи нещо с момчето. Ако има намерения към теб ще ги осъществи и по друго време.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    София
    Ако я излъжеш,ще разбере.
    Майките винаги разбират и усещат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Да бе, добре...

Благодаря за мненията, говорих с майка ми и всичко е 6 )

Супер фен Аватара на LeprikonA
    о да, сигурно, за това толкова години така зверски ми се разминава

иначе ако не идеш - можеш да провериш тъкмо колко си заслужава момчето.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Спри да слушаш майка си - родителите обикновенно някой път повече се вживяват да предпазят децата си и не се усещат,че бъркат.Обясни й,че не е добре да те спира да излизаш където и да било с приятелите ти,защото това те отделя от тях.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Налагало ми се е да лъжем родителите на едно приятелче за такива работи. До 1 седмица техните разбраха какво всъщност беше ставало и то не от него. Кофти ситуация и лошото беше че като по голям аз отнесох пишкира до някаде. Но интересното беше че просто му се поскараха малко, понацупиха се за около седмица две и после всичко по старо му.

Съвета ми е да кажеш че ще ходиш там дет те пускат, а после ако разберат може да им кажеш че е имало промяма в плановете на групата

Всичко е наред. Говорих с майка ми и не и се искаше да ме пуска, понеже се притеснява .. разбираемо. Ама в същото време не искаше да ме разочарова. В крайна сметка се съгласи и нещата се подредиха. Надявам се да си изкараме добре.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ^^ Айде след купона кажи какво е станало .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Гората на Сенките
    Дам, сподели после как е минало, че ми е интересно

В училище бях единствена без вечерен час и пак се прибирах преди всички, защото дискотеките и кафетата не ми бяха по вкуса. Ех, много е яко родителите ти да ти имат доверие и да очакват събота вечер да се прибереш в 00.00, а ти да си си вкъщи в 20.30 с нова книжка под ръка и усмивка до ушите! Сега като се сетя чак ми е малко мъчно, че никога не са ми слагали ограничения - все едно не ги е било грижа, а те просто ми вярваха безгранично
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Да бе, добре...
    +1 Затуй повечето родители не знаят какво става с рожбите си и какво правят..

Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Дам, сподели после как е минало, че ми е интересно

В училище бях единствена без вечерен час и пак се прибирах преди всички, защото дискотеките и кафетата не ми бяха по вкуса. Ех, много е яко родителите ти да ти имат доверие и да очакват събота вечер да се прибереш в 00.00, а ти да си си вкъщи в 20.30 с нова книжка под ръка и усмивка до ушите! Сега като се сетя чак ми е малко мъчно, че никога не са ми слагали ограничения - все едно не ги е било грижа, а те просто ми вярваха безгранично
    + и аз съм така само че без книжката !!
    My head 2 da sky, my feet on da graund..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си